Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Otevřeli jsme pro vás nový servis v Opavě!

Řídíte často v Opavě a jejím okolí? Máme pro vás skvělou novinku – už nemusíte dlouze váhat, kde si svoje vozidlo nechat opravit, seřídit nebo zkontrolovat. AZ Pneu totiž rozšířilo nabídku svých služeb, a tak teď u nás najdete krom špičkového pneuservisu i kompletní auto a moto servis.

To znamená, že od teď vám zvládneme nejen vyměnit ojeté zimní pneu za nové, ale rovnou se podíváme i na to, jestli nepotřebujete vyměnit olej, zkontrolujeme stav brzd nebo vyměníme tlumiče. A tím výčet našich služeb ani zdaleka nekončí.

Pravidelnou údržbu rozhodně není radno podceňovat. A to ani v případě, že vaše auto zdánlivě netrápí žádný závažnější problém. Stav českých silnic mnohdy dává kolům, podvozku i tlumičům pořádně zabrat, proto se doporučuje aspoň jednou ročně podstoupit seřízení geometrie kol. U nás vám díky špičkovému 3D kamerovému systému HawkEye tato procedura zabere pouze něco málo kolem minuty.

Svěřte svoji motorku do správných rukou

Na své si však u nás přijdou především milovníci jednostopých vozidel. Najdou u nás nabídku kvalitních moto pneu od řady oblíbených světových značek, jako jsou Continental, Pirelli, Michelin, Bridgestone, Dunlop, Heidenau, Metzeler, Mitas nebo Nankang.

Pro pohodlnou a hlavně bezpečnou jízdu na motorce je však také nezbytné mít svůj stroj v perfektním technickém stavu. Motorkářům nabízíme také opravu motoru, brzd nebo tlumičů. Samozřejmostí je i kompletní servis oleje nebo výměna řetězové sady. Proto svoji mašinu svěřte do správných rukou, u nás se bude mít jako v bavlnce.

Náš nový auto-moto servis najdete snadno – nachází se na stejné adrese jako naše kamenná prodejna a pneuservis, tedy na ulici Polní 2963/3D v Opavě.

Car-Service-and-Maintenance

Rádi vám pomůžeme s náhlou poruchou i s pravidelnou údržbou vašeho vozidla.

 

motorcycle-1827482_960_720

Vaši mašinu vám vyladíme tak, abyste se na ní mohli co nejdřív opět bezstarostně prohánět po silnicích.

 

Zdroj foto: Pixabay.com, Wikimedia.org

Nahoru