Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Pirelli rozdává k sadě Diablo Rosso IV bezdrátová sluchátka

Obout špičkové pneumatiky a ještě k nim dostat luxusní dárek? Taková nabídka se neopakuje často, ale vy jste na ni právě kápli! Pirelli přichází se čtvrtou generací šlechtického kaučukového rodu Pirelli Diablo Rosso a z radosti nad tímto dokonalým a čistokrevným přírůstkem rozdává ke každé zakoupené sadě ďábelsky stylová bezdrátová sluchátka! Chcete vědět víc? Náš článek je plný užitečných informací.

Silniční motocykl na pneumatikách Pirelli Diablo Rosso IV

Sadu Pirelli Diablo Rosso IV můžete mít i s dárkem, kterým jsou stylová bezdrátová sluchátka. 

Ďábelsky famózní moto pneumatiky… navíc s dárkem!

Pokud vybíráte pro svou nabušenou motorku špičkové pneu, právě jste narazili na nabídku, která nejspíš vaše rozhodování rázně ukončí. Můžete totiž obout ďábelsky dokonalou sadu, nejnovější generaci královské rodiny Diablo Rosso. Stačí koupit sadu moto pneu Pirelli Diablo Rosso IV a automaticky k ní dostanete bezdrátová sluchátka jako dárek. Radši se dlouho nerozmýšlejte! Akce totiž trvá pouze do vyprodání zásob.

Královská kvalita pro supersporty, naháče a crossovery

A čím pneumatika Pirelli Diablo Rosso IV dokazuje svou pekelně královskou kvalitu? Je čtvrtou generací rodu Diablo Rosso, z jehož stáje se prodalo přes 5 milionů kusů, ale především vás přesvědčí svými prvotřídními vlastnostmi. Tato pneu určená pro stroje řady Supersport, naháče, crossovery, ale i pro sportovně laděnou jízdu na silnici se může pochlubit excelentním gripem ve všech jízdních fázích, precizní zpětnou vazbou a optimální kontrolou

Prémiový výrobce pneumatik Pirelli míří touto sadou na motocyklisty s dynamičtějším jízdním stylem, kteří od obutí vyžadují především vysokou přilnavost na všech typech asfaltu a za každého počasí. Skvělá ovladatelnost tohoto pláště umožňuje využít výkon každé silniční motorky na maximum.

Moto pneu Pirelli Diablo Rosso IV

Moto pneu Pirelli Diablo Rosso IV byla vyvinuta pro supersporty, naháče, crossovery, ale i pro sportovně laděnou jízdu na silnici.

Sportovní jízda na všech silničních strojích na suchu i na mokru

Každý rozměr této pneumatiky byl při vývoji laděn zvlášť, s důrazem na optimální technické vlastnosti, které musí vyhovovat charakteristice a nárokům každého typu motocyklu. Do úvahy vývojáři vzali všechna hlediska, včetně hmotnosti a výkonu stroje, inovativní profil pneumatiky navíc těží ze zkušeností získaných při Mistrovství světa superbiků

Rádi to rozjedete na točitých horských silnicích? Milujete klopené zatáčky na uzavřeném okruhu? Nebo je pro vás největší výzvou rovná asfaltka táhnoucí se k horizontu, který láká k prozkoumání? Ve všech případech, kdy ručička na tachometru šplhá do červených, Pirelli Diablo Rosso IV pomůže vašemu stroji k maximálnímu výkonu na suchém povrchu i za deště.  

Bezdrátová sluchátka Pirelli Diablo

Pirelli rozdává ke každé zakoupené sadě pneu Pirelli Diablo Rosso IV bezdrátová sluchátka. Akce platí do vyprodání zásob.

Přední i zadní pneumatika motorkám přímo na míru

Zajímá vás recept, podle kterého v Pirelli tuto delikatesu upekli? Přední pneumatika Diablo Rosso IV je rozdělena do tří částí, v nichž jsou použity dvě různé směsi. Středový pás je z tvrdší směsi s vysokým obsahem siliky, která vyplňuje cca 50 % profilu. Díky tomuto řešení je směs přítomna v kontaktním povrchu až do 35% úhlu náklonu, což zabraňuje nerovnoměrnému opotřebení pneu.

Pro zadní pneu byly speciálně vyvinuty dvě nové směsi, jež složením vychází vstříc různým typům motocyklů především s ohledem na jejich hmotnost a výkon. Zatímco u rozměru do 190/50 ZR 17 je bi-směs uspořádaná podle schématu Cap&Base zaručujícího rychlé zahřátí a vysoký kilometrový nájezd, u rozměru 190/55 ZR 17 a výš je zadní pneu rozdělena do pěti oblastí s využitím tří různých směsí, které dohromady zajišťují stabilitu ve vysoké rychlosti, rovnoměrné sjíždění gumy, rychlé zahřátí a tah při zrychlení.

Proměňte svou mašinu ve žhavou střelu

Abychom si to tedy shrnuli, pro rychlé a silné motorky, jejichž živlem je asfalt nejrůznějšího zrna a hrubosti, ať už suchý či mokrý, budete těžko hledat ideálnější obutí. Pokud s potěšením tu a tam povolíte svému jednostopému plnokrevníkovi opratě a jste plni očekávání, kolik se toho z něj dá vymáčknout, přišel čas po pneumatikách Pirelli Diablo Rosso IV rovnou skočit a na nic nečekat! Dárek v podobě parádních bezdrátových sluchátek s logem Pirelli totiž ke gumám dostanete jen do vyprodání zásob!

 

Koupit Pirelli Diablo Rosso IV

 

Zdroj fotografií: Pirelli, AZ pneu

Nahoru