Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Přezujte na letní! Představujeme TOP pneumatiky Michelin

Můžou vaše pneumatiky brzdit ještě lépe, poskytovat kvalitnější ovladatelnost vozu a hlavně vydržet déle? Ty od značky Michelin ano! Prohlédněte si novinky na poli letních pneu a usnadněte si výběr obutí pro další sezónu.

Novinky Michelin 2020

Jaké novinky si pro vás letos značka Michelin nachystala?

Nejoblíbenější pneumatiky pro osobní vozidla – Michelin Primacy 4

Zimní pneumatika Michelin Primacy 4

Letní pneumatiky Michelin Primacy 4 jsou jedny z nejoblíbenějších pneu pro osobní vozy.

Pneumatiky Michelin Primacy 4 vám poskytují mimořádnou bezpečnost díky svým brzdným vlastnostem na mokrém povrchu, což oceníte zvlášť v průběhu deštivého jara. Nezáleží na tom, jestli máte pneu čerstvě obuté, nebo se blíží limit jejich opotřebení – technologie EverGrip zajistí stále stejně kvalitní a bezpečnou jízdu, od začátku až do konce. Pro snazší rozpoznání stavu pneumatiky se na jejím běhounu nachází indikátor opotřebení, který vám pomůže rozpoznat, kdy je pneu potřeba vyměnit.

Michelin Primacy 4 jsou jednička z hlediska životnosti. Vydrží dokonce o 20 % déle než jejich předchůdce Michelin Primacy 3, a to už se vám rozhodně vyplatí. Navíc gumy Primacy 4 jsou loňským vítězem testů a zároveň Michelin Pilot Sport 4 se loni dělil o prvenství s Continentalem.

Michelin Pilot Sport 4 pro milovníky sportovní jízdy

Pneumatika Michelin Pilot Sport 4

Hledáte ty pravé gumy pro sportovní jízdu? Obujte své auto do pneu Pilot Sport 4.

Milujete rychlou jízdu a chcete si užít maximální pohodlí a kontrolu nad vozem i v zatáčkách? Pak jsou pro vás jako dělané pneumatiky Michelin Pilot Sport 4, které jsou určené pro sportovní jízdu vozů nejvyšší třídy jako je Porsche nebo BWM. Zajistí vám perfektní kontrolu a přesné reakce i na mokrém povrchu, kterému se dezén pneumatiky neustále přizpůsobuje. Skvěle tak drží na silnici a vytváří optimální stopu. Hluboké drážky na povrchu pneumatiky navíc skvěle odvádí vodu a zabraňují aquaplaningu, stejně tak vás potěší krátká brzdná dráha při zastavení v dešti. Třešničkou na této pneumatice je pak dlouhá životnost, díky které nebudete muset jen tak přemýšlet nad pořízením další letní sady pneumatik.

Michelin Agilis 3 je ideální pneu pro vaše podnikání

Zimní pneumatika Michelin Agilis 3

Letní pneumatiky Michelin Agilis 3 jsou to pravé pro vaše podnikání.

Pečujte o své podnikání a současně o uhlíkovou stopu! Michelin Agilis 3 je ideální letní dodávková pneumatika pro váš byznys. Jaké jsou její hlavní přednosti? Rozhodně vynikající životnost, typická pro pneumatiky Michelin. Očekávejte až o 7 % vyšší kilometrový výkon v porovnání s předchozí generací. Oceníte také dlouhotrvající bezpečnost na mokrém povrchu od prvních kilometrů až do konce jejich životnosti. Díky technologii EverGrip se pneu Michelin Agilis 3 budou vozovky držet jako přibité.

Zesílená stavba a speciální směs pryže poskytují gumám odolnost proti oděru. Patentované odvaděče kamínků uzpůsobené pro dodávkové pneu též zvyšují jejich ochranu před poškozením. A nakonec – můžete se spolehnout na ekologicky šetrný design, díky kterému vzniklo menší množství odpadu a výroba pneumatik měla menší dopad na životní prostředí.

Elektro novinky vyvinuté s ohledem na ekologii. Představujeme Michelin e.Primacy a Pilot Sport EV

Pneumatika Michelin e.Primacy

Pneumatika, která vznikla s cílem šetřit peníze za palivo i životní prostředí.

Chtěli byste zvýšit dojezd a ušetřit peníze za palivo? Díky technologii, která zabraňuje energetickým ztrátám, můžete! A pneu Michelin e.Primacy je v tom případě přesně pro vás. Tenké pásky koruny s menším množstvím použitých surovin a CoolRunning bočnice při jízdě zajistí, že šetříte palivo, nebo můžete až o 7 % prodloužit dojezd vašeho elektromobilu. Jízda je navíc díky konstrukci pneumatiky, která přilne k povrchu vozovky, maximálně komfortní a auto se snadno ovládá. 

Pneumatika Michelin Pilot Sport EV

Pneu Michelin Pilot Sport EV je skvělou variantou do každého počasí.

Delší dojezd vašeho elektrovozu nabízí i další pneumatika ze stáje Michelin – Pilot Sport EV, která vaši cestu dokáže prodloužit až o 50 km. Skvěle si poradí s jakýmkoliv povrchem i počasím a v zatáčkách perfektně drží. A to i když do nich vjedete ve vyšší rychlosti. Navíc o pneumatikách při jízdě téměř nevíte, v kabině slyšíte asi o 20 % méně hluku, než jste zvyklí, a můžete si tak vychutnat své oblíbené písničky nebo nerušeně povykládat se spolucestujícím.

Užívejte si rychlou jízdu s Michelin Pilot Sport Cup 2R

Zimní pneumatika Michelin Pilot Sport Cup 2R

 Letní pneumatiky Michelin Pilot Sport Cup 2R jsou ideální pro sportovní jízdu.

Pneumatiky Michelin Pilot Sport Cup 2R byly vyrobeny pro vaše dlouhotrvající výkony na trati. Poskytnou vám vynikající kontrolu nad řízením a lepší ovladatelnost vozu. Budete s nimi k nezastavení! Michelin Pilot Sport Cup 2R jsou na trati až o 0,5 sekund na kilometr rychlejší. Vynikněte díky propracovanému prémiovému plastickému designu bočnic s kostkovanou vlajkou.

Pneumatiky Michelin se mezi českými řidiči těší velké oblibě a není se čemu divit. Nechte se také unést jejich skvělými jízdními vlastnostmi a udělejte z nich jasnou volbu pro letní obutí vašeho auta. Nechte výměnu zimních pneu za letní na profesionálech a kontaktujte náš pneuservis.

Obujte své auto do pneu Michelin

 

Zdroj fotografií: AZ pneu

Nahoru