Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Rozdáváme dárky k novým moto pneu Metzeler a Pirelli

Chystáte motorku na letní sezónu a potřebujete nové pneumatiky? Objednejte si je u nás v AZ Pneu. K novým pneumatikám Pirelli Diablo Rosso III vám zdarma přibalíme outdoorovou kameru 4K ULTRA HD.

Pokud máte raději německou preciznost a tradici, vsaďte na pneumatiky Metzeler Roadtec 01. K nim dostanete jako dárek exkluzivní Metzeler batoh.

Ale pozor, obě akce platí od dubna do června nebo do vyčerpání zásob, tak s objednávkou neotálejte.

Model Diablo Rosso III byl vyvinut na závodní dráze v rámci MS superbiků. Tato sportovní pneumatika nabízí delší životnost a lepší ovladatelnost na mokrých cestách. Široký boční pruh, který je proti středu běhounu měkčí, zajišťuje perfektní přilnavost v každém úhlu náklonu. Je to skvělá volba pro výkonné sportovní motocykly.

Pneumatiky Metzeler Roadtec 01 jsou určeny pro všechny, kdo sedlají těžké a vysoce výkonné stroje. Jsou nástupcem osvědčeného dezénu pneumatik Z8. Zcela nový dezén zvyšuje přilnavost na různých typech asfaltu za všech klimatických podmínek. Patentovaná technologie Metzeler Interact umožňuje pneumatikám nabídnout nejlepší výkon za všech podmínek.

Ale už vás přestaneme napínat. Tyhle dárky tu na vás čekají:

Outdoorová kamera 4K ULTRA HD

Natočte pořádně akční videa z jízdy na vaší mašině.

 

ULTRA HD kvalita vaší adrenalinové jízdy.

 

Praktický batoh Metzeler

K moto pneu Metzeler Roadtec 01 dostanete stylový batoh.

 

Zdroj náhledové fotky: Unsplash.com

Zdroj fotek v článku: az-pneu.cz

Nahoru