Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Kupte moto pneu Dunlop a máte tisícovku zpátky

Řídíte silný stroj a potřebujete ho obout do gum s prvotřídní přilnavostí, které vás podrží i v klopených zatáčkách, když se ve vás probouzí srdce závodníka? Je tu příležitost, kterou byste si neměli nechat ujet! Kupte sadu vybraných moto pneu Dunlop a dostanete zpátky 1000 Kč. Chcete vědět, jak na to? Vše najdete v našem článku.

1000 Kč zpět za nákup moto pneu Dunlop

Stačí koupit sadu vybraných moto pneu Dunlop s vynikající přilnavostí a získáte zpátky 1000 Kč.

Jak obout mašinu do top pneumatik a získat 1000 Kč?

Jednoduše! Vyberte si z pěti následujících dezénů top pneumatik Dunlop, které se chlubí bezkonkurenční přilnavostí:

Koupit Dunlop Mutant 

Koupit Sportmax Roadsmart IV

Koupit Sportsmart TT

Koupit Sportsmart Mk3

Koupit Dunlop Trailmax Meridian

Koupit Trailmax Raid

A zaregistrujte se na soutěžním webu Dunlop. Při registraci uveďte bankovní účet, na který vám Dunlop zpět pošle 1000 Kč. Akce probíhá 15. 4. – 31. 5. 2024

Aby se vám lépe vybíralo, tyhle pláště Dunlop vám představíme podrobněji.

Dunlop Sportmax Roadsmart IV

Tyhle pneumatiky použijete pro své dvoucestné parťáky na sportovních vyjížďkách i na delších dovolených v zahraničí. Jsou tak všestranné a propracované, že vás podrží:

  • s vynikajícím výkonem na mokré i suché vozovce,
  • do vysokého stupně opotřebení
  • a při jejich ovládání se nenadřete, protože nová konstrukce bočnic zlepšuje vaši jistotu při řízení.

Dunlop Sportmax Roadsmart IV vám vydrží na sportovně-turistických vyjížďkách opravdu dlouho. S technologií bezešvého běhounu totiž výrobce lépe umístil jednotlivé směsi, což vám přinese menší opotřebení i předvídatelné vlastnosti pneumatik až do konce jejich životnosti.

Ve srovnání s jejich mladší sestrou Sportmax Roadsmart III si čtyřky polepšily o 23 % na přední a 26 % na zadní pneumatice v kilometrovém výkonu. S technologií  MT Multi-Tread™ v zadní pneumatice pocítíte vynikající přilnavost i na mokrém povrchu, takže vás nepřekvapí déšť ani v klopenkách na horách.

Moto pneu Dunlop Sportmax Roadsmart IV

Nová pneu Dunlop Sportmax Roadsmart IV uspokojí víkendové jezdce i turistické nadšence na všech silnicích.

Obutí Sportsmart Mk3 pro siláky se závodním srdcem

Pohybujete se hlavně v běžném provozu a sem tam si rádi zaklopíte zatáčky při sportovní jízdě někde na okruhu? Pak se pneumatiky Dunlop Sportsmart Mk3 vyrábějí přímo pro vás. Jejich špičkové technologické řešení uspokojí totiž všechny vaše nároky jak při každodenní jízdě, tak na uzavřeném autodromu. 

I v náklonu si naprosto získají vaši důvěru a drží na asfaltu jako přibité. Pokud pod vámi tluče mohutné srdce pořádného naháče, nebo jiného siláka, s pneumatikami Dunlop Sportmax Sportsmart Mk3 chybu rozhodně neuděláte. Zaručí vám rychlé zahřátí, skvělou přilnavost za všech klimatických podmínek a mimořádně silnou výdrž.

Moto pneu Dunlop Sportmax Sportsmart Mk3

Špičkové technologické řešení moto pneu Sportsmart Mk3 uspokojí všechny vaše nároky jak při každodenní jízdě, tak na uzavřeném autodromu. 

Trailmax Meridian – efektivnost a všestrannost

Už jen samotný dezén moto pneumatiky Dunlop Trailmax Meridian vás donutí pozvednout obočí, ovšem pozor – není tu jen pro efekt. Optimálně totiž při jízdě odpuzuje vodu a na suchém povrchu vám zaručí maximální přilnavost. Směs kaučuku a siliky se postará o zachování pružnosti i v situacích, kdy klesne rtuť na teploměru. Kostra pláště s vrstvami viskózy pak prodlužuje kilometrový nájezd o 6 % až 15 % oproti konkurenčním pneumatikám a dohlíží na rychlejší zahřátí. 

Tyto pneumatiky se také chlubí mimořádně dobrým záběrem v terénu, a to na měkkém i tuhém bahně či štěrku. Trailmax Meridian jsou pneumatiky ideální pro sportovně založené motorkáře, kteří svůj stroj prohánějí celoročně a mají vysoké nároky na univerzálnost.

Moto pneu Dunlop Trailmax Meridian

Trailmax Meridian jsou pneu pro sportovně založené motorkáře, kteří svůj stroj prohánějí celoročně a mají vysoké nároky na všestrannost.

Dunlop Trailmax Raid

Tyto pláště kombinují vynikající vlastnosti pro jízdu na silnici i mimo ni. S inovativním designem a pokročilou konstrukční technologií zajišťují ideální rovnováhu mezi námahou při řízení, stabilitou a zpětnou vazbou. Jsou zároveň navržené s ohledem na dlouhotrvající životnost, což je pro cesty na dlouhé vzdálenosti zásadní.

S agresivním dezénem s hlubokými drážkami můžete vždy očekávat bezpečný a předvídatelný výkon na silnici i silné trakční a brzdné vlastnosti v náročných terénních podmínkách. Zvýšený obsah oxidu křemičitého zajišťuje pružnost směsi i při nízkých teplotách a optimální přilnavost na mokrém povrchu. Dunlop Trailmax Raid jsou zkrátka skvělou volbou pro ty z vás, kteří hledáte vysoce výkonné pneumatiky na asfalt i mimo něj.

 

Motocyklové pneu Dunlop Trailmax Raid

Pneu Trailmax Raid vám poskytnou „hladší“ řízení a stabilní styčnou plochu s podkladem.

Dunlop Mutant – vyniká ve všech ročních obdobích

Dunlop Mutant je výsledkem spojení technologií ceněných u hypersportovních a turistických pneumatik Dunlop. Výrobci je vyvinuli na míru mokrému a nevyzpytatelnému počasí a dali si záležet na tom, abyste si s nimi poradili i v tom nejdrsnějším podnebí za zimních podmínek. 

Pneumatiky Mutant vynikají ovladatelností a stabilitou a jejich přilnavost je srovnatelná s těmi, které se prohání po závodních okruzích. Odolnost ale podědili spíše po turistických variantách. Takže vás nezaskočí štěrk, bláto ani jiné nečistoty na silnicích. Doporučujeme je pro jejich všestrannost na dlouhé výpravy za dobrodružstvím i na občasné prohánění po okruhu.

Moto pneu Dunlop Mutant

Moto pneu Mutant vám nabídnou mimořádně dlouhou životnost a skvělou přilnavost na mokrém i suchém asfaltu.

Dunlop SportSmart TT – na okruh jako stvořené

Dunlop SportSmart TT vám dodají skvělý pocit z vyjížďky na silnici i uzavřené trati. Mají: 

  • perfektní výkonnost na všech površích,
  • rychle se samonahřívají
  • a slušnou přilnavost na suchu i mokru, kterou zajišťuje speciální vzorek „Speed Vent“.

Výrobci pneumatiky navrhli se speciální konstrukcí a naplnili je mnoha technologiemi. Jednou z ní je i NTEC RT, která zaručí perfektní výkonnost na okruhu, a dokonce vám pro tyto účely dovolí nižší nahuštění oproti standardům, které jsou nutné v silničním provozu. Dezén této moto pneumatiky navíc umožňuje lepší rozložení tepla a snižuje opotřebování běhounu.

I když mají SportSmart TT dobré závodní vlastnosti, hodí se na širokou paletu motocyklů. Týtýčka tak využijete na kratším okruhu, na sportovně-cestovních motocyklech i na supersportech.

Moto pneu Dunlop SportSmart TT

Jízdu s moto pneu Dunlop SportSmart TT si užijete na silnici i na okruhu. Navíc vám opravdu dlouho vydrží.

Krotitelé silných strojů nám jistě dají za pravdu, že je z čeho vybírat. Další top dezény Dunlop na vás čekají v naší kompletní nabídce.

Vyberte si z dalších moto pneumatik Dunlop   

Zdroj fotografií: AZ pneu, Dunlop

Nahoru