Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Moto novinky 2024: seznamte se s novými pneu pro cestovatele, závodníky i MX jezdce

V segmentu moto pneumatik se pro letošní sezonu objevilo několik nových modelů, které se pyšní lepší trakcí na mokrém povrchu, delší životností a lepší ovladatelností. Prozkoumejte nejnovější produkty od značek Michelin, Metzeler, Pirelli, Bridgestone a Dunlop a obujte svou mašinu do TOP plášťů!

Jízda na pneumatikách Michelin Anakee Road

Neodkládejte přezutí své motorky. Dopřejte si ten nejlepší požitek z jízdy od začátku sezóny.

Michelin Anakee Road osloví milovníky trailu

Pneumatiky Michelin Anakee Road jsou novým přírůstkem do řady Anakee, která je známá všem trailovým jezdcům. Pokud k nim patříte i vy, jistě oceníte jejich trailový design, ale i mistrovský výkon na silnici. Ano, pláště jsou ideální pro terénní dobrodružství, ale nezklamou vás ani na asfaltu. Bez ohledu na to, zda pojedete po mokrém či suchém povrchu, tyto pláště vám zajistí skvělý grip a stabilitu. Navíc vynikají svou odolností.

Trailové pneu Michelin Anakee Road

Design novinky Anakee Road byl vytvořen tak, aby skvěle ladil ke stylu trailových motorek.

Michelin Power 6: nová vlajková loď moto segmentu Michelin

Novinka Michelin Power 6, která je určená pro sportovní a cestovní motocykly s objemem motoru nad 300 cm³, přináší oproti modelu Michelin Power 5 vylepšenou životnost, ovladatelnost a grip na suchém i mokrém povrchu. Přední pláště nově obsahují dvousložkovou směs 2CT+, s níž se můžete spolehnout na skvělou stabilitu při rychlých manévrech. Technologie Water Evergrip s 3D lamelami zajišťuje efektivní odvádění vody v průběhu celé životnosti pneumatiky.

Moto pneu Michelin Power 6

Pneumatiky Power 6 jsou novou vlajkovou lodí moto segmentu Michelin.

S Michelin Power GP2 na okruh i na silnici

S pneumatikami Michelin Power GP2 můžete bez ostychu dojet z garáže až na závodní okruh. Jsou totiž schválené i pro běžný provoz na silnicích. Navrhl je expertní tým inženýrů MotoGP, takže pokud řídíte supersport a toužíte po nejvyšší úrovni jízdních vlastností, neváhejte je obout. Oproti svým předchůdkyním Michelin Power GP mají lepší adhezi na různých typech povrchů a umožní vám bezpečně testovat limity.

Závodní pneu Michelin Power GP2

S modelem Power GP2 se budete na okruhu cítit jako šampioni MotoGP.

Pirelli Scorpion Trail III: ideální pro maxi enduro cestovatele

Pirelli, italská ikona v odvětví pneumatik, představila nový model Scorpion Trail III, ideální pro cestovní maxi endura. Tyto pneumatiky se mohou pochlubit vynikajícími jízdními vlastnostmi na asfaltu a hravě zvládnou i lehký off-road

Díky svému odvážnému vzhledu a špičkovým technologiím, které byly vyvinuty na základě nejnovějších trendů v enduro segmentu, poskytují pláště Scorpion Trail III lepší výkon na silnici, větší odolnost v náročných podmínkách a excelují ve výkonu na mokrém povrchu. Jsou navrženy tak, aby vydržely těžkou zátěž a perfektně spolupracovaly s moderními elektronickými systémy motocyklů.

Enduro pneu Pirelli Scorpion Trail III

Jízdu na Scorpion Trail III si užijete i v případě, že se vydáte mimo asfaltové cesty.

Metzeler Roadtec 02: dynamika a ladnost v jednom

Patříte mezi milovníky sport touringu? Pak jsou pro vás jako stvořené pneumatiky Metzeler Roadtec 02, které výrobce prezentuje jako „super sport touring“ pneumatiky. Tyto pláště jsou ideální pro větší silniční motocykly a nabízejí kombinaci vlastností vhodných pro cestování i rychlou jízdu. Poskytují lepší dynamiku, ovladatelnost a výkon na mokrém povrchu, a to vše bez nutnosti dlouhého zahřívání. Díky adaptivnímu dezénu se přizpůsobí vašemu stylu jízdy, takže budete mít lepší stabilitu i při klopení zatáček.

Pneu pro sport touring Metzeler Roadtec 02

Hladký povrch pneumatiky Roadtec 02 snižuje vibrace, hluk a umožní vám plynulý přechod do náklonu.

Bridgestone Battlax S23 je nová referenční pneu Bridgestone

Pneumatiky Bridgestone Battlax S23 navazují na své populární předchůdkyně S21 a S22. S jejich inovovanou směsí i designem získá váš hypersportovní motocykl vynikající grip a odezvu za všech povětrnostních podmínek. Díky odolné tvrdé směsi ve středu běhounu se můžete spolehnout i na skvělý brzdný výkon. O efektivní snižování opotřebení a deformace se zase stará technologie NanoPro-Tech™, takže očekávejte, že vám pláště budou dlouho sloužit.

Pneu pro hypersporty Bridgestone Battlax S23

Battlax S23 je novou referenční hypersportovní pneumatikou Bridgestone.

S Dunlop Geomax MX34 budete králem tratě

Řada Geomax je známá svými úspěchy v motokrosových závodech. V červenci minulého roku uvedla společnost Dunlop na trh model Geomax MX34, který navazuje na úspěšný model Geomax MX33. Nové pneumatiky Geomax MX34 jsou konstruovány pro maximální výkon a závodní použití, poskytují lepší grip, odolnost a kontrolu při skluzu. Výška a šířka středových bloků zvýšená o 11 %, respektive 44 %, zaručuje lepší akceleraci. Díky své inovativní konstrukci vám nabídnou zlepšenou přilnavost již od startu.

Offroad pneu Dunlop Geomax MX34

Geomax MX34 jsou všestrannými pneumatikami pro MX jezdce všech úrovní.

Nevybrali jste si z těchto novinek? Prozkoumejte naši kompletní nabídku moto pneu, kde na vás vaše vysněné obutí netrpělivě čeká. 🙂 Jste z Opavy a okolí? S veškerou péčí se postaráme i o přezutí vaší motorky.

 

Prozkoumat nabídku moto pneu

 

Zdroj fotografií: Michelin, AZ pneu

Nahoru