Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

4 šampioni Continental: Obujte německou preciznost

Německý výrobce Continental nepotřebuje dlouhá doporučení. Jeho technologie a kvalita mu už dávno vynesla celosvětovou prestiž. Představujeme vám čtyři Continental pneumatiky, které cílí především na sportovní či výkonné vozy a proto sází na tradiční přesnost a stabilitu i ve vysokých rychlostech. K tomu jako příjemný bonus nabízejí mimořádně vysokou hospodárnost jízdy. A protože jsou mezi nimi i skuteční šampioni testů, přečtěte si náš článek, kde se o nich dozvíte víc.

Auto s pneumatikami Continental

Užijte si pořádnou jízdu na kvalitních pneu ze stáje Continental.

PremiumContact 6 – šampion testů a hospodárnosti 

Máte slabost pro šampiony? Jednoho tu pro vás máme. A ne ledajakého! Pneumatika Continental PremiumContact 6 triumfuje především díky mimořádnému kilometrovému výkonu a minimálnímu valivému odporu, což z ní učinilo celkového vítěze v testu letních pneumatik ADAC 2021, v němž navíc získala i titul „Šampion v oblasti hospodárnosti”. Na prvním místě se umístila také v ADAC testu v rozměru 205/55 R16 a při testování rozměrů 225/50 R17 získala druhé místo. Vítězem testu letních pneu ADAC se stala také v roce 2020.

 

Pneumatika Continental PremiumContact 6

Vítěz testů letních pneumatik ADAC 2021 a 2020, to je pneu Continental PremiumContact 6, která triumfuje především svou hospodárností a přesným řízením.

K celkovému vítězství v testu však pneumatice PremiumContact 6 pomohly i další vynikající vlastnosti, jako je krátká brzdná dráha na mokrém i suchém asfaltu či dynamický handling s přesným řízením. Další vynikající kvality této pneu vám odhalí video PremiumContact 6.

EcoContact 6 vás podrží i při prudké změně směru

Hledáte pro svůj vůz obutí s optimalizovaným záběrem, přesností řízení a nízkou spotřebou paliva? Právě jste ho našli! Pneumatika Continental EcoContact 6 nabízí maximální palivovou účinnost díky vylepšené geometrii prvků a rovnoměrnějšímu rozložení siliky ve směsi. A když si připočtete i vyšší kilometrový výkon zásluhou nové směsi Green Chili™ 2.0, výsledkem je vaše spokojená peněženka a skvělé jízdní vlastnosti vašeho automobilu.

Pneumatika Continental EcoContact 6

Pneu Continental EcoContact 6 vyniká mimo jiné vysokou jízdní stabilitou, takže vás podrží i při prudké změně směru.

Speciálně vyvinutý dezén představuje ideální kompromis mezi výkonem na suché a mokré vozovce. Také náhlé změny směru jízdy, například při rychlém přejetí do vedlejšího pruhu, zvládá EcoContact 6 bravurně a díky propracované asymetrické geometrii žeber a lamel zůstává pneumatika v neustálém kontaktu s vozovkou, takže vaše jízda bude bezpečnější než dříve. Nevěříte? Podívejte se na video s pneu EcoContact 6.

Obujte svému sporťáku ContiSportContact 6

Pokud ve vaší garáži stojí sportovní či vysoce výkonný automobil, s kterým rádi vyrazíte s větrem o závod, tak pneumatiky Continental ContiSportContact 6 byly vyvinuty právě pro něj. Směs Black Chili pro maximální přilnavost umožňuje špičkový zážitek z jízdy a inovativní vzorek vám zaručí maximální kontrolu. Nový hybridní nárazník Aralon350™ pak dohlíží na dokonalou stabilitu při rychlostech až do 350 km/h.

Pneumatika Continental ContiSportContact 6

Jako pneumatika, která vyniká precizní reakcí a směrovou stabilitou, je Continental ContiSportContact 6 vysněným obutím všech sportovně laděných vozů.

Vynikající směrová stabilita, precizní reakce a přímá odezva řízení byly spolu s krátkou brzdnou dráhou dalšími vlastnostmi, které pneumatice ContiSportContact 6 vynesly vítězství v testu letních pneumatik německého magazínu Sport Auto pro rok 2019. Pokud vás tato sportovně laděná pneumatika zaujala, podívejte se na video ContiSportContact 6.

ContiSportContact 5 bez jediné slabiny

Při vývoji pneumatiky ContiSportContact 5 značka Continental kladla důraz především na ideální parametry pro sporťáky a velké bezpečnostní rezervy. ContiSportContact 5 exceluje díky optimalizaci valivého odporu a dlouhé životnosti pneu, přičemž se pružně přizpůsobuje aktuálním jízdním podmínkám díky adaptabilní běhounové směsi Black Chili.

Podle testu časopisu Gute Fahrt pneumatika Continental ContiSportContact 5 neprojevuje žádnou slabinu a přesvědčí na suché i mokré vozovce. Zajišťuje přesné řízení a je naprosto perfektně sportovně vyladěná.

Pneumatika Continental ContiSportContact 5

Continental ContiSportContact 5 je podle časopisu Gute Fahrt pneumatika, která nemá jedinou slabinu.

ContiSilent: Ticho je luxus

Výrobce Continental je si vědom toho, že komfort jízdy je spojen s nízkou hlučností v interiéru, proto vyvinul technologii ContiSilent pro snížení hluku pneumatik, kterou jsou vybaveny pneumatiky této značky. ContiSilent nemá žádný negativní vliv na životnost, zatížitelnost ani rychlost a funguje za každého počasí.

Padly vám některé z novinek Continentalu do oka? My jsme přesvědčeni o tom, že by vašemu vozu padly jako ulité! Můžete se však mrknout i na kompletní nabídku pneumatik této německé značky.

 

Vybírejte ze super nabídky pneumatik Continental

 

Zdroj fotografií: AZ pneu, Continental

Nahoru