Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Continental – nejžádanější moto pneu v Evropě

Německá kvalita moto obutí Continental už roky obsazuje přední místa v testech pneumatik. A v průzkumu trhu „Motocyklová pneumatika roku“, kterou v listopadu 2020 uskutečnil největší evropský online dodavatel motocyklových pneumatik „MotorradreifenDirekt.de“, se společnost Continental umístila hned třikrát na prvním místě v Evropě. V následujícím článku vám představíme 8 špičkových pneu Continental pro různé typy motocyklů, které v testech figurují na předních příčkách.

Motocyklové pneumatiky Continental_novinky

Pláště tradičního výrobce Continental pro všechny typy motocyklů jsou díky špičkové německé kvalitě nejžádanějšími moto pneumatikami v Evropě.

ContiRaceAttack 2 – stabilní i v zatáčkách

Pneumatika Continental ContiRaceAttack 2 s homologací DOT a okruhovým dezénem osloví každého amatérského závodníka. Díky směsi BlackChili Race se pneumatika rychle zahřeje a poskytne stabilní záběr. Technologie GripLimitFeedback zaručuje vyšší stabilitu při brzdění v zatáčkách a konstantní grip.

ContiRace Attack

Pneumatika ContiRaceAttack 2 zajišťuje díky speciální technologii vyšší stabilitu při jízdě.

Gumy ContiRaceAttack 2 byly testovány s nižším tlakem pro použití na závodních okruzích a nabízejí se ve variantě s měkkou i středně tuhou směsí. Při použití na závodním okruhu doporučujeme ohřívače pneumatik.

Pro nejrychlejší hypersporty je tu ContiRaceAttack 2 Street

Proháníte svou silnou mašinu po závodních okruzích i po silnici? Continental ContiRaceAttack 2 Street je pneumatika pro vás! Směs BlackChili Hypersport zaručuje vynikající přilnavost k vozovce a díky speciální konstrukci pneu si můžete vychutnat maximální předvídatelnost při jízdě na limitu. ContiRaceAttack 2 Street má minimální negativní dezén a absence drážek na bocích drží pneumatiku vzorně přilepenou k asfaltu i při velkých náklonech.

Moto pneumatiky Continental ContiRaceAttack 2 Street

Moto pneumatiky Continental ContiRaceAttack 2 Street svou speciální konstrukcí zaručují maximální předvídatelnost při jízdě na limitu.

Německý borec ContiRoad pro náročné

Nejvyšší standardy značky Continental ztělesňuje i další z řady těchto německých pneumatik. Continental ContiRoad byla, stejně jako ostatní novinky, vyvinutá konstrukčním týmem z výrobního závodu v Korbachu, který v testech sbírá jedno prvenství  za druhým a hravě uspokojuje i ty nejnáročnější jezdce. Nová technologie s využitím siliky zajišťuje spolehlivé mikro propojení gumy s vozovkou.

Continental ContiRoad vám zajistí komfort při dlouhých vyjížďkách, ale zároveň má geny vítěze, proto se na nich nebojte motorku provětrat i ve vyšší rychlosti. Když k tomu přičtete vysoký kilometrový nájezd, dostáváte ideální silniční pneu.

moto pneumatiky contiroad

Moto pneu Continental ContiRoad vám zajistí komfort i při dlouhé vyjížďce.

Continental ContiRoadAttack 3 – univerzální ostřílený borec

Vyžadujete pro svůj stroj stabilitu a pohodlí na rovince i v zatáčkách? Chcete pneu s ideálním chováním na mokru díky speciálně navrženému vzorku? Pak vážně přemýšlejte o univerzální pneu Continental ContiRoadAttack 3, která nabízí nejvyšší standard v kategorii sportovně-cestovních pneu. Zaručí vám stejné jízdní vlastnosti během celé své životnosti. A jako bonus přináší jednosměsovou technologii „Multi Grip“, jejíž výhodou je plynulý přechod mezi tvrdším prostředkem a měkčími boky pneumatiky.

Moto pneumatiky ContiRoadAttack 3

Univerzální moto pneu Continental ContiRoadAttack 3 vám dají stabilitu a pohodlí na rovince i v zatáčkách za sucha i za mokra.

Váš superbike touží po ContiSportAttack 4

Díky rychlému zahřátí si budete s pneu ContiSportAttack 4 už od prvních kilometrů užívat maximálního pocitu jistoty. Nejnovější technologie RainGrip, která značce Continental vyhrává testy pneumatik, zaručuje maximální držení obutí za mokra. Dokonalá stabilita v zatáčkách, to jsou vlastnosti, které oceníte zvlášť při extrémních náklonech. A pokud občas pro potěšení zabloudíte na závodní okruh, můžete si být jistí, že ContiSportAttack 4 vynikne i při rychlé agilní jízdě.

Moto pneumatiky ContiSportAttack 4

Dokonalá stabilita v zatáčkách, to jsou vlastnosti, které u moto pneu Continental ContiSportAttack 4 oceníte zvlášť při extrémních náklonech.

Lehké motocykly obouvají ContiStreet

Nová diagonální pneumatika ContiStreet přichází s novou směsí a profilem, které zajišťují vyšší přilnavost na mokré vozovce. Na obutí Continental ContiStreet se můžete spolehnout při svých každodenních cestách, bude vám dobrým partnerem za deště i za slunečného počasí. Vynikající ovládání a spolehlivá odezva jsou samozřejmostí všech pneumatik německé značky Continental.

Moto pneumatiky Continental ContiStreet

Continental ContiStreet jsou pneumatiky pro lehké motocykly, které vás mj. i dík vyšší přilnavosti na mokru podrží při každodenních cestách.

Hlubší vzorek nabízí vyšší kilometrový výkon především u zadní pneu. Gumy ContiStreet zdědily dezén běhounu po prémiové pneumatice ContiRoadAttack 3, která v roce 2017 zvítězila v testu cestovních pneu časopisu Motocykl.

Moto pneumatiky ContiRoadAttack 3

Univerzální moto pneu Continental ContiRoadAttack 3 vám dají stabilitu a pohodlí na rovince i v zatáčkách za sucha i za mokra. 

Cestovní endura milují gumy ContiTrailAttack 3 

Chcete pro vaše cestovní enduro skutečně prémiovou kvalitu? Pneu Continental ContiTrailAttack 3 jsou upečené ze směsi Multi Grip, která společně s chytrou konstrukcí a dezénem zaručuje uchování prvotřídních jízdních vlastností i po několika tisících kilometrech. Tyto pneumatiky s hlubokým dezénem dosáhnou optimální provozní teploty již po 1,5 kilometru jízdy, zaručí vám dokonalou stabilitu na mokru a při použití jako enduro/street budete moct těžit z maximálního dojezdu.

Moto pneumatiky ContiTrailAttack 3

Moto pneumatiky ContiTrailAttack 3 vám při použití jako enduro/street nabídnou mimo jiné maximální dojezd.

TKC 70 Rocks – ze silnice do terénu za dobrodružstvím

Radiální TKC 70 Rocks je adventure pneumatika s výkonem offroadové. Poprvé v historii lze standardní přední pneumatiku TKC 70 kombinovat s agresivnější offroadovou pneumatikou TKC 70 Rocks na zadním kole. Continental TKC 70 Rocks se díky zdokonalenému rozmístění zubů v dezénu může pochlubit velmi nízkou hlučností. TKC 70, to je lepší trakce v terénu a tradičně vynikající výkon na silnici.

Moto pneumatiky Continental TKC 70 Rocks

Moto pneumatiky Continental TKC 70 Rocks jsou dokonalým kompromisem mezi silničním a offroadovým obutím.


Pokud vás sofistikované vlastnosti gum tohoto tradičního německého výrobce oslovily, podívejte se i do kompletní nabídky moto pneu Continental. Tato značka je tu od roku 1871 a obouvá už několikátou generaci motorkářů.

 

Vybírejte z kompletní nabídky moto pneu Continental

 

Zdroj fotografií: AZ Pneu, Continental

Nahoru