Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

ContiHra 2021: Vyhraj pneumatiky na celý život

Co takhle vyhrát pneumatiky Continental na celý život? Ano, čtete dobře!!! V letošní ContiHře se opravdu bude hrát o tuto pohádkovou cenu! Stačí si tipnout v naší soutěži a pak už si jen držet palce. A jak na to? Všechno se dozvíte v našem článku.

Vyhraj 150 pneumatik Continental

Zatipujte si v soutěži ContiHra a s trochou štěstí bude 150 pneumatik Continental vašich. 

Jak vyhrát 150 pneu Continental?

Jednoduše. Zaregistrujte se na stránkách ContiHra.cz, zadejte vaše jméno a kontaktní údaje, ale především vyberte 1 z 15 důvodů, proč kupovat pneu Continental, o kterém si myslíte, že bude zvolen nejčastěji, a taky tipněte, kolik zákazníků ho vybere. Pak už jen stačí držet si palce. Soutěž končí 31. května 2021. Pokud bude váš tip nejblíže, získáte 150 pneumatik Continental pro váš vůz. Přejeme vám komfortní a bezpečnou jízdu životem na pláštích Continental!

150 let německé preciznosti

A proč zrovna 150 pneumatik? Přesně tolik let totiž letos uplynulo od vzniku německé společnosti Continental, která např. roku 1900 dodávala balónový materiál pro první německou vzducholoď Zeppelin LZ 1. Spolu se značkou Adidas pak Continental vyvinul boty s výjimečně přilnavou podrážkou, které pomohly Johannesi Rydzekovi roku 2017 vyhrát závod v běhu do kopce po lyžařském můstku v Oberstdorfu a překonat světový rekord. Od svého založení roku 1871 tak tato hannoverská značka píše historii světové mobility na té nejvyšší úrovni

Vzorek na vašich letních gumách už má svou nejlepší hloubku dávno za sebou? Pořiďte si spolehlivé pneumatiky Continental u AZ pneu!

 

Koupit si pneu Continental

 

Zdroj fotografií: Continental, AZ pneu

Nahoru