Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

G3: Top přírůstek do rodiny Nexen Winguard Snow

Hledáte zimní obutí s nadstandardní přilnavostí jak na mokrém a suchém povrchu, tak na sněhu? Pak zbystřete sluch, protože nová pneu Winguard Snow G3 od Nexenu je ve zmiňovaných parametrech premiantem a špičkově drží stopu. Vaše sympatie si jistě získá i tím, že se vyrábí v českém závodě. Informace o novince G3 i o dalších členech rodiny pneumatik Winguard Snow najdete v našem článku.

Auto s pneu Nexen na sněhu

Nadstandardní přilnavostí za jakýchkoli klimatických podmínek se může pochlubit nejen novinka Nexen Winguard Snow G3, ale i další příslušníci této vynikající rodiny pneumatik.

Novinka Nexen Winguard Snow G3 je držák na suchu i na sněhu

Vybíráte si obutí na zimu a máte vysoké nároky? Novinka Nexen Winguard Snow G3 vám je splní do puntíku. Díky optimalizované konstrukci drážek a větší elasticitě při nízkých teplotách drží plášť Nexen Winguard Snow G3 jako přibitý nejen na mokré i suché vozovce, ale také na sněhu. A k tomu všemu vám nabídne přesnou odezvu při řízení. 

Nová směs pneu, ve které je o 20 % více křemíku oproti standardním pneumatikám, a inovovaný způsob jejího mixování přináší celkově lepší výkon za všech klimatických podmínek. Prodloužený blok v rameni garantuje vyšší odolnost a výdrž a díky speciálně tvarovaným drážkám také maximální odvod vody.

Pneu Nexen Winguard Snow G3

Novinka Nexen Winguard Snow G3 mimo jiné garantuje větší odolnost a díky speciálně tvarovaným drážkám také maximálně odvádí vodu.

Zimní novinka Winguard Snow G3 z evropského závodu společnosti Nexen Tire, který se nachází v Bitozevsi u Žatce, zaručuje kromě lepších jízdních vlastností na sněhu a mokru i perfektní ovladatelnost na suchu. Spotřeba paliva: E, Přilnavost za mokra: B–C, Vnější hluk: 71–72 dB.

Další členové pneurodiny Winguard Snow

Skvělé vlastnosti ale nabízí i starší příslušníci z této dobré rodiny pneumatik. Např. starší sourozenec G3, zimní pneumatika Nexen Winguard Snow G2, patří u majitelů osobních vozů k velmi oblíbeným mj. i díky svému šípovitému dezénu, který dobře odvádí vodu a tím omezuje aquaplaning. Oproti běžným pneu také zaručuje o 10 % lepší ovladatelnost a brždění na sněhu. Vaši peněženku nepochybně potěší vyšší kilometrový výkon, zatímco vy si za volantem vychutnáte výborné vlastnosti na zasněženém i mokrém povrchu. 

Pneu Nexen Winguard Snow G2

Nexen Winguard Snow G2 patří k plášťům, které nezklamou vysokým kilometrovým nájezdem a skvělými vlastnostmi na suchu, mokru i na sněhu.

Dynamický řidič se slabostí pro moderní pneumatiky, které vynikají především účinným záběrem na sněhu a na mokru, neudělá rozhodně chybu výběrem zimních plášťů Nexen Winguard Sport 2. Jsou určeny pro výkonné osobní vozy a mají výrazný směrový dezén s vysoce efektivními lamelami, které uspokojí širokou škálu osobních aut.

Pneu Nexen Winguard Sport 2

Pro majitele výkonnějších osobních vozů je ideálním řešením pneu Nexen Winguard Sport 2 s vysoce efektivním dezénem zaručujícím účinný záběr na zasněženém i mokrém povrchu.

V rodině pneumatik Winguard najdeme i speciálně vyvinutou pneumatiku se symetrickým dezénem a inovovanou silikonovou směsí, určenou pro dodávky a malé užitkové vozy. Je jí Nexen Winguard WT1. Díky výztuhám u ní oceníte odolnost vůči vnějším vlivům a obrubníkům. Samozřejmostí je dlouhá životnost a zároveň dobré vlastnosti na zasněženém i mokrém povrchu. 

Pneu Nexen Winguard WT1

Dlouhý kilometrový nájezd a silné výztuhy, to jsou hlavní přednosti pneumatiky Nexen Winguard WT1 určené pro dodávky a malé užitkové vozy.

Zaujala vás rodina zimních pneumatik Winguard Snow a její nový přírůstek G3? Nebo se chcete podívat i na další pneu z dílny Nexen? Zima je za dveřmi, tak vybírejte dobře, ať jste na ni připraveni.

 

Vybrat zimní pneu Nexen

 

Zdroj fotografií: AZ Pneu

Nahoru