Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

ContiHra 2022: Vyhrajte karavan a užijte si dovolenou „na divoko“

Přemýšleli jste o pronájmu karavanu, abyste si v létě mohli bez omezení zajet, kam budete chtít? Continental si pro vás letos připravil soutěž, díky které si tento sen můžete splnit. Co pro to udělat? Vše podstatné se dozvíte z následujících řádků.

Contihra 2022

Jak se zapojit do soutěže?

Abyste se zapojili do slosování o tuto dobrodružnou výhru, proklikněte se na stránky contihra.cz, kde odpovězte na 3 jednoduché otázky. Nejedná se o žádnou „tipovačku“, z nabízených odpovědí pouze vyberete průměr vašich pneumatik, co je pro vás rozhodující při koupi pneumatik a vyplníte vaše zkušenosti s celoročními pneumatikami.

Pak už jen zadáte své jméno, kontaktní údaje a odešlete odpovědní formulář. Na odpovědi s registrací máte čas do 31. května 2022, kdy soutěž končí.

3 šťastlivci vyhrávají 10 dnů v karavanu

Pokud budete jeden ze tří výherců, získáte pronájem karavanu na 10 dní v jednom z těchto termínů:

  • 4. 7. – 13. 7. 2022,
  • 1. 8. – 10. 8. 2022
  • a 22. 8. – 31. 8. 2022.

Více informací k daným termínům najdete v podrobných pravidlech soutěže na webu contihra.cz.

Kdy proběhne slosování?

Výherce Continental vylosuje 4. června 2022 a jestli jste vyhráli se dozvíte nejpozději do 10 pracovních dní. Informaci s blahopřáním vám pořadatel pošle na e-mail a telefonní číslo, které jste zadali do odpovědního formuláře. Pak už jen stačí vyřídit nutné formality, sbalit plavky a těšit se na tento nezapomenutelný zážitek! 

Zjistili jste, že vzorek vašich letních pneumatik už je skoro fuč? Na nic nečekejte a pořiďte si kvalitní letní pneu od Continental nebo jiné prověřené značky.

 

Vybrat nové letní pneu

 

Zdroj fotografií: AZ pneu, Continental

Nahoru