Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Continental garantují výměnu poškozené pneu

Taky jste se rozhodli dopřát svému vozu špičkové obutí, ale rádi byste měli jistotu, že vás o tuhle investici co nevidět nepřipraví třeba hřebík nebo střep povalující se na silnici? Continental nyní nabízí garanční program na poškozené pneumatiky. Po nákupu pneu této značky tak máte v případě defektu záruku vrácení peněz. Zajímá vás, jak tuto garanci získat? Podrobnosti přinášíme v našem článku.

Garance výměny poškozené pneu Continental

Program ContiGarant vám umožní získat peníze za poškozené pneumatiky zpět.

ContiGarant od Continentalu: Cestujte s jistotou

Continental se rozhodl splnit sny všem náročným řidičům, kteří dávají přednost opravdu kvalitnímu obutí, ale zároveň chtějí záruky. Přichází totiž s garančním programem ContiGarant, který vám umožní získat peníze za poškozené obutí zpět, a to bez složitého reklamačního řízení. Jak na to a kde se registrovat? Podívejte se na video Jak získat garanci.

Pořiďte si osobní, SUV nebo 4×4 bezdušové pneumatiky značky Continental, zaregistrujte se do 30 dnů od prvního nazutí pneu a cestujte s jistotou. Pokud se vám pneumatika neopravitelně poškodí při běžném provozu, např. se roztrhne bočnice o překážku na silnici či o obrubník, pneumatika se prorazí, vznikne v ní průpich většího průměru apod., nemusíte věšet hlavu. Návod k využití výhod programu ContiGarant najdete ve videu Jak uplatnit garanci.

ContiGarant je možné uplatnit po dobu 12 měsíců od data prvního nazutí pneumatiky, pokud má vaše letní či zimní pneu zbytkovou hloubku dezénu alespoň 4 mm.

Veškeré informace ohledně garančního programu najdete na webu ContiGarant, přes který se můžete také registrovat.

Máte v plánu obout svému vozu na léto kvalitní pneumatiky? Stačí mrknout do nevyčerpatelné nabídky pneumatik Continental – vše máme skladem.

 

Obujte svému vozu na léto pneu Continental

 

Zdroj fotografií: AZ pneu

Nahoru