Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Pospěšte si! Continental rozdává stylové dárky k moto pneumatikám

Chystáte se kupovat nové moto pneu? Využijte jedinečnou příležitost získat stylovou kšiltovku a nákrčník k nákupu vybraného moto obutí od společnosti Continental jako dárek. Ke kterým moto pneumatikám dárky rozdáváme? To vám prozradíme v následujícím článku.

kšiltovka a nákrčník

Získejte dárky k nákupu nových pneu.

ContiRoadAttack 3

Kšiltovku a nákrčník získáte k nákupu jedné či více víceúčelových pneumatik ContiRoadAttack 3, které splňují i ty nejvyšší požadavky ve sportovně-turistickém segmentu. Za největší výhodu lze považovat plynulý přechod mezi tvrdším prostředkem a měkčími boky pneumatiky. Nejnovější technologie pro snadnou ovladatelnost zajišťuje stabilitu a pohodlí jak na rovné vozovce, tak i v zatáčkách. Pneumatiky navíc slibují stejné vlastnosti od prvního do poslední kilometru své životnosti. 

pneumatika ContiRoadAttack 3

Pohodlná a bezpečná jízda. Od prvního kilometru až do konce životnosti.

Novinka ContiSportAttack 4 

Stejné dárky získáte i k nákupu jedné nebo více pneumatik z nové generace ContiSportAttack 4, které mají nový profil. Ten slibuje větší kontaktní plochu pro vyšší přilnavost a precizní manipulaci. Díky směsi BlackChilli Performance zaručují maximální záběrové vlastnosti, přesné řízení a snadnou ovladatelnost většiny výkonných superbiků. Hodí se i pro hobby použití na závodním okruhu (bez ohřívačů pneumatik).

pneumatika ContiSportAttack 4

Chcete si užít nové módní doplňky a nové pneumatiky? Pak sáhněte po novince ContiSportAttack 4.

nákrčník Continental

Získejte nákrčník k pneumatikám zdarma.

ContiTrailAttack 3

Nákrčník obdržíte k nákupu jedné či více prémiových pneumatik ContiTrailAttack 3 určených pro moderní a výkonné motocykly segmentu Adventure Tourer. Její předností je poskytnutí 100% jistoty jízdy již od prvního okamžiku. Extrémně krátká doba záběhu je zajištěna díky technologii TractionSkin a optimalizovaná závodní směs zajišťující maximální přilnavost. Nejagilnější motocyklová pneumatika od společnosti Continental je určena jak pro jízdu na silnici, tak i v terénu.  

pneumatika Continental ContiTrailAttack 3

Buďte si na silnici jistí v každé zatáčce. Pneumatiky ContiTrailAttack 3 vám s tím pomohou.

Dárky už na vás čekají, tak rychle pro ně! Akce totiž platí jen do vyprodání zásob. Nevybrali jste? Nevadí, mrkněte na kompletní nabídku moto pneumatik Continental.

Zdroj fotografií: Az pneu

Nahoru