Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Dokonalé sedmimístné auto pro početnou rodinu

Co očekáváte od rodinného vozidla? Bezpečí, komfort, variabilitu či příznivou cenu? Uspokojit nároky velké rodiny není vůbec jednoduché, zvláště pak, když musíte vybírat auto s ohledem nejen na větší počet autosedaček, ale i na zbývající místo v kufru. Naštěstí dnes na trhu naleznete velké množství aut, do kterých poskládáte sedmičlennou rodinu včetně zavazadel. Navíc za rozumnou cenu.

Sedmimístné vozidlo Peugeot

I auto, do které se vejde početná rodina, může vypadat skvěle.

Dacia Lodgy je sázkou na jistotu

Mezi jedno z nejoblíbenějších rodinných aut v České Republice patří Dacia Lodgy, která vás nadchne nejen příznivou cenou, ale i svou spolehlivostí a vybavením. Největší předností Dacie Lodgy je, jak už bývá pro značku Dacia zvykem, nízká cena. Cena za sedmimístnou variantu začíná na 307 900 Kč. Vůz s asertivním stylem se přizpůsobí každé rodině. Pomocí několika pohybů můžete snadno změnit počet sedadel na 5, 6 nebo 7. Mezi největší výhody tohoto vozu patří poměr ceny a přepravní kapacity. Další výhodou je kvalitní motor s předpokladem dlouhodobé spolehlivosti. Dacia Lodgy je zkrátka sázka na jistotu.

Citroën Berlingo nabízí pohodlí i na zadních sedačkách

Citroën přišel na trh s praktickým vozem Berlingo před více než 24 lety. Tehdy mu asi nikdo nepředpokládal takové velké prodejní úspěchy napříč celou Evropou, které trvají do dnes. Již v pořadí třetí generace modelu Berlingo potěší sympatickým vzhledem, bohatou komfortní výbavou a především užitnými dovednostmi. Výhodou číslo jedna je vynikající prostornost, a to i pro cestující na zadních sedačkách. I jejich montáž je ve všech řadách velmi jednoduchá, pomáhají tomu posuvné zadní dveře. Přestože na některých detailech možná uvidíte horší dílenské zpracování, výsledná cena a rodinné schopnosti vás přesvědčí o kvalitách francouzského MPV.

Řešení pro aktivní rodiny? Toyota Proace City Verso

Toyota Proace City Verso je bohatě vybavená tak, aby fungovala jako ideální rodinný vůz, který se dokonale přizpůsobí aktivnímu způsobu života každé rodiny. Tato MPV myslí na všechny situace, které život přináší. Děti vzadu mají k dispozici stolečky a přihrádky pod nohama připravené pro všechny nezbytnosti. Samostatné sedačky poskytují dostatek komfortu i pro dospělé pasažéry, jsou sklopné do roviny s podlahou kufru a dokonce se dají z kufru snadno vyjmout.

Peugeot 5008 SUV nabídne komfort i praktické funkce

Některá SUV se dokáží vyrovnat MPV, i co se týče prostoru pro rodinu. Příkladem je rodinný vůz Peugeot 5008 SUV, který je k dispozici i v sedmimístném provedení. Navržen byl tak, aby svým cestujícím poskytoval potřebný prostor a komfort. Není divu, že se u nás stal jedním z nejprodávanějších rodinných modelů. Svou přepravní kapacitou a optimální variabilitou uspořádání se snadno a jednoduše přizpůsobí potřebám každodenního života moderní rodiny. Kromě prostorného a komfortního interiéru vozidla, rodiče ocení i vnější design s řadou praktických palubních funkcí.

Škoda Kodiaq pro rodiny i páry

Pokud máte rádi značku Škoda, pak vás jistě zaujme vůz Kodiaq, který nabízí až sedm míst k sezení, velký zavazadlový prostor a bohatou výbavu. Ideální pro rodiny s dětmi, ale také aktivní páry, které potřebují dostatek místa na sportovní pomůcky. Kodiaq je tedy především praktické rodinné auto, které jako bonus nabízí pohon všech kol a určitou míru terénních schopností. Offroad byste v něm hledali marně, můžete se však spolehnout, že vás ani v zimě na horách nenechá na holičkách. Bonusem navíc jsou vychytávky jako polštářky pro usínání na zadních sedadlech nebo držáky tabletů.

Volkswagen Touran nabízí maximální bezpečnost

Jednou z nejlepších voleb a poměr cena versus kvalita je Volkswagen Touran s pohonem předních kol, který patří mezi nejbezpečnější MPV na světě. Tohoto cíle bylo dosaženo použitím vysokopevnostních druhů oceli ve skeletu karoserie s optimalizovanou pasivní bezpečnost. Na přání může být vybaven až dvěma integrovanými dětskými sedačkami, které zajišťují dobré boční držení těla a jsou vhodné pro děti ve věku od tří let. Do integrovaných úchytů lze rychle ukotvit i dětské sedačky splňující standard ISOFIX. Máte tak jistotu, že vaše děti budou i při jízdách na dlouhé vzdálenosti cestovat pohodlně.

Vyberte si ty pravé zimní pneumatiky

Pokud vybíráte nový vůz, nezapomeňte, že bude dodán na letních pneumatikách, proto neváhejte investovat i do kvalitních zimních pneumatik. Na rodinná menší SUV a vozy z řady MPV nejčastěji sedí pneumatiky s rozměry 235/55 R17. Zvolit můžete třeba zimní pneumatiky Michelin Alpin 5, které se staly dominantním vítězem letošního testu zimních pneumatik německého auto moto klubu ADAC.

Pneumatika Michelin Pilot Alpin 5

Pneumatiky vhodné pro osobní vozidla a SUV jsou například pneumatiky Michelin Pilot Alpin 5.

S přezouváním pneumatik si nemusíte lámat hlavu sami. Pokud jste z okolí Opavy, rádi vám se servisními záležitostmi pomůžeme. Jednoduše se objednejte k přezutí pneumatik.

 

Rezervovat si termín přezutí

 

Zdroj fotografií: Depositphotos.com, AZ Pneu

Nahoru