Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Jaro je za dveřmi, nezapomeňte na váš vůz

Zima pomalu končí, a to je ten správný čas si připomenout, že bychom neměli zapomínat ani na naše plechové miláčky a věnovat jim čas na údržbu. V zimě mnoho částí auta trpí neustálým střídáním chladu a tepla, nepřidává tomu ani vlhko a mráz a dlouhodobé působení soli. Pak by se nám také mohlo stát, že při cestě na dovolenou, když to budeme nejméně čekat, znepříjemní nám život či vypoví službu něco, čemu jsme na jaře nevěnovali dostatečnou pozornost.

Přelom zimy a jara je obdobím, kdy se to jen hemží různými předsezonními nabídkami výhodných prohlídek vozu. Často se jedná o několikabodovou kontrolu, která by měla odhalit všechno, co na vozidle napáchala uplynulá zima. Většinou se sleduje stav akumulátoru, který vlivem nízkých teplot dostává pořádně zabrat, opotřebení pneumatik, stav tlumičů, prohlíží se podvozek, který je nejvíce vystaven vlivům vlhka, sněhu a posypové soli.

Taková prohlídka může zahrnovat i kontrolu a doplnění provozních kapalin, osvětlení vozu nebo třeba kontrolu geometrie. Sleduje se také funkčnost brzdové soustavy, klimatizace i třeba taková banalita jako stěrače, jejichž pryžové gumičky rády přimrzají ke sklu, čímž se velmi rychle ničí.

 

Geometrie kol

Geometrie náprav je střípkem z mozaiky služeb, které poskytujeme.

 

I my v našem autoservisu provádíme takové kontroly stavu auta po zimě i s doporučeními, které části vozu jsou na hranici životnosti, případně které by chtěly úplně vyměnit. Odbornou opravu či výměnu samozřejmě zrealizujeme.

Jelikož je naší součástí i pneuservis, není pro nás problém jakákoliv oprava, která se týká pneumatik. Nejenže vaše auto přezujeme, ale postaráme se i o to, aby byly pneumatiky správně nahuštěné a upozorníme vás na opotřebení běhounů. Pracujeme se špičkovým vybavením, navíc máme i e-shop s pneumatikami, takže jsme schopni rychle a kvalitně vyřešit jakýkoliv požadavek, týkající se obutí vašeho vozu.

Návštěvu v autoservisu je nutné dohodnout osobně, mailem či telefonicky, ale do pneuservisu se můžete objednat online. Díky tomu dokážeme efektivně odbavit více zákazníků, kteří tak nemusejí zbytečně čekat. Zkrátka přijeďte se přesvědčit, že to, co děláme, děláme dobře.

 

Zdroj foto: az-pneu.cz

Nahoru