Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Moto novinky 2022: Představujeme pneu pro cestovatele i závodníky

Segment moto pneu nezahálel a připravil pro tento rok řadu novinek, které vynikají svým výkonem na mokru, životností i dynamikou. Podívejte se, co je nového u Michelinu, Pirelli nebo Dunlopu a připravte svůj stroj na sezónu! 

Dva motocykly oproti obloze

Rok 2022 přináší skvělé pneu novinky pro všechny typy motocyklů. 

Michelin přichází s novinkami k 20. výročí

Michelin je proslulý především zásluhou nadstandardní výdrže a vysokého nájezdu pneumatik pro osobní vozy, ale pozadu nezůstává ani v kategorii moto. Řada Road tohoto francouzského giganta letos slaví dvacetiny a k tomuto jubileu si výrobce nadělil novinky, které jsou ve výkonnosti zase o level výš. A vy k nákupu vybraných sad můžete získat dárek.   

Podívejte se, s čím novým přišel Michelin i dalších výrobci.

Michelin Road 6

Nová verze pneu Michelin Road 6 má oproti své předchůdkyni o 15 % lepší přilnavost na mokru a o 10 % vyšší životnost. Za tímto upgradem stojí technologie Water Evergrip, která poskytuje konzistentní přilnavost pneumatiky za všech podmínek i po jejím opotřebení, a nový dezén Silica Rain vyladěný pro konstantní výkony na mokré vozovce po celou dobu životnosti. Zcela nová je i estetika. Michelin do této novinky otiskl technologii Premium Touch, která je typickým prvkem jejich ultra výkonných pneumatik pro vozy sportovního rázu.

pneumatiky michelin road 6

Road 6 vám poskytnou jistotu v řízení od prvních kilometrů za jakýchkoli podmínek. 

Michelin Anakee Street

S pneumatikami Michelin Anakee Street budete moct svoje enduro bez obav prohánět po silnici i v terénu. Impozantní bloky běhounu zaručují špičkovou stabilitu i ovladatelnost a vysokou bezpečnost. Vzorek se směrovým uspořádáním do V perfektně přilne k jakémukoli povrchu a v zatáčkách se můžete těšit na mimořádný výkon. Tak vzhůru za dobrodružstvím!

pneumatiky anakee street

Michelin Anakee Street jsou skvělou volbou pro bezstarostnou jízdu jakýmkoli terénem.

Michelin City Extra

Michelin City Extra je navržená pro všechny majitele skútrů, kteří si chtějí užít každodenní dojíždění bez starostí. Vylepšená konstrukce předešlého modelu Michelin City Pro je ještě více odolná proti propíchnutí a dezén se postará až o 10 % vyšší kilometrový nájezd. Díky technologii Water Sipe se o svou bezpečnost nemusíte bát ani na mokru.

pneumatiky city extra

Ať už dojíždíte na skútru do práce, nebo do školy, s těmito plášti se nezaleknete deště ani hřebíku.

Pirelli Rosso IV Corsa

Tato hypersportovní pneumatika nastavuje nový standard ve své kategorii. Pirelli Rosso IV Corsa je mnohem dravější než předchůdkyně Diablo Rosso IV a dynamickou jízdu si s ní užijete na závodním okruhu i klikatých silnicích. Díky směsici inovativních technologií poskytuje jedinečnou přilnavost na suchu i při maximálním náklonu, zaručuje vynikající jízdní vlastnosti na mokru a pyšní se i vysokým kilometrovým výkonem.

pneumatiky rosso iv corsa

Se sportovními pneu Pirelli Rosso IV Corsa zažijete dynamickou jízdu bez kompromisů.

Metzeler Tourance Next 2

Metzeler Tourance Next 2 je pneumatika 4. generace oblíbené řady Tourance Next pro cestovní endura. Může se pochlubit o 10 % vyšší přilnavostí na suchu i za mokra a skvělým výkonem při nižších teplotách. Díky směsi High Silica Mix a technologii Metzeler Hyperbase má vysokou přilnavost i při plné zátěži, rovnoměrně se opotřebovává a má o 1,5 m kratší brzdnou dráhu než konkurence v tomto segmentu.

pneumatiky metzeler tourance next 2

S novou generací pneumatik Tourance Next 2 si užijete pohodlnou a bezpečnou jízdu i se zavazadly.

Continental ContiRoadAttack 4

Špičková přilnavost při zatáčení, skvělý záběr za každého počasí, vylepšená zpětná vazba nebo vysoký kilometrový výkon. To jsou vlastnosti charakteristické pro novinku šampionů Continental ContiRoadAttack 4. Tyto pláště jsou optimalizované pro výkonné sportovně-cestovní motorky se systémem ABS, ale lepší výkon dodají i starším strojům.

pneu contiroadattack 4

Zažijte pocit jistoty už v prvních kilometrech! Díky technologii TractionSkin stačí těmto pneumatikám k zahřátí jen pár stovek metrů.

Dunlop Qualifier Core

Další novinkou z řady hypersportovních pneu je Dunlop Qualifier Core. Zcela nová směs a design poskytují efektivní výkon na mokru, vynikající přilnavost a dynamické ovládání. S využitím technologie Dynamic Front Formula dostaly pneumatiky speciální tvar, který je optimalizovaný pro ideální stopu a rovnoměrné opotřebení.

pneumatiky dunlop qualifier core

S pneumatikami Qualifier Core zažijete na trati novou úroveň výkonu.

Dunlop Sportmax RoadSmart IV

Všestranná sportovně-turistická pneumatika Dunlop Sportmax RoadSmart IV je stvořená pro mimořádně komfortní jízdu. Výrobce použil poprvé v tomto segmentu technologie JointLess Tread a Multi-Tread, které jsou typické pro závodní pneumatiky Dunlop. Díky tomu mají Sportmax RoadSmart IV nižší hlučnost, špičkovou stabilitu i v zatáčkách a méně se opotřebovávají. Při jízdě na mokré vozovce zaručují perfektní přilnavost.

pneumatiky roadsmart iv

Kombinace nového dezénu, konstrukce a profilů dodala těmto pneu až o 25 % vyšší kilometrový výkon.

Bridgestone Battlax Adventure Trail AT41

Silniční pneumatika s terénním vzhledem Bridgestone AT41 je určená pro všechny majitele adventure strojů, kteří si potrpí na off-roadový vzhled. S využitím technologie Bridgestone NanoPro-Tech má vylepšený výkon na mokru a delší životnost. Drážky jsou optimalizované pro lepší brzdný výkon, trakci i přilnavost na mokru. Perfektní stabilitu a mimořádný jízdní komfort ale poskytují za každého počasí.

pneumatiky bridgestone at41

Bridgestone AT41 svůj výkon ani stabilitu nezmění při jakékoli změně počasí.

Nenašli jste pro svého jednostopého miláčka to pravé obutí? Podívejte se na naši kompletní nabídku, ze které si určitě vyberete.

 

Vybrat kvalitní pneu na motorku

 

Zdroj fotografií: AZ pneu, Michelin, Continental, Dunlop, Bridgestone, Metzeler, Pirelli

Nahoru