Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Motonovinky pro rok 2020: zbrusu nové stroje i modely pneumatik

Není žádným překvapením, že se výrobci motocyklů, moto pneumatik i příslušenství pochlubili řadou novinek, které během roku 2020 uvedou na trh. Díky konkurenčnímu boji a dynamickému vývoji na poli jednostopých vozidel se můžeme těšit na mnoho inovací a technologických vychytávek. Z neskutečného množství motonovinek jsme pro vás vybrali ty nejzajímavější.

Nové modely motocyklů 2020

Během roku 2020 uvedou světoví výrobci, jako jsou Triumph Motorcycles, Kawasaki nebo Honda, nové modely motocyklů.

Nové modely motocyklů světových značek

Pokud si chcete během roku udělat radost a plánujete pořízení nového stroje, máte na výběr z nepřeberného množství zcela nových nebo inovovaných modelů.

Nová cestovní endura od značky Triumph

Za zmínku stojí například nová generace motocyklů britské značky Triumph Motorcycles, kterou příznivci cestovních endur moc dobře znají. Společnost oživila označení Tiger 900 a představila nový model, který zaujme silným tříválcovým motorem o objemu 888 ccm při splnění emisní normy Euro 5.

Kawasaki odkazuje na klasiku 60. let

Mezi další očekávané stroje patří Kawasaki W800, který výrazně odkazuje na moto klasiku 60. let minulého století. V rámu najdete motor o maximálním výkonu 35 kW a objemu 773 ccm, který Kawasaki uplatnil už u předchozích modelů W800 Street a W800 Cafe.

Honda s nejsilnějším litrovým motorem

Milovníci silných strojů pak mohou žasnout nad novým strojem Honda Fireblade CBR1000RR-R. S výkonem motoru 160 kW při 14,5 tisících otáčkách za minutu jde o nejrychlejší stroj ve své kategorii.

V roce 2020 nás výrobci potěší mnoha dalšími zbrusu novými nebo inovovanými stroji – podrobný výčet s charakteristikami by vydal na desítky stran. Těšit se můžete mimo jiné na zmodernizovanou Yamahu Tracer 700, maxi skútr Yamaha T-560, koncept Ducati DesertX s velkými koly nebo nové BMW XR1000. Bližší informace o novinkách najdete i na webech jednotlivých výrobců.

Výrobci pneumatik nezůstávají pozadu

Obměnu svého vozového parku zatím neplánujete, ale čeká vás výměna pneumatik? Pak zbystřete! Pozadu totiž nezůstali ani výrobci pneumatik, kteří si pro rok 2020 nachystali nové modely, jež vynikají jízdními vlastnostmi i životností. Pokud nedáte dopustit na oblíbené moto pneu Michelin Power RS, mohla by vás zaujmout nová řada Michelin Power 5, u které výrobce použil novou směs s podílem siliky a sazí.

Také světově uznávaný výrobce pneumatik Continental představil novou řadu sportovních pneumatik, a to ContiSportAttack 4. Navázal tak na úspěch předchozích řad ContiSportAttack 2ContiSportAttack 3. U nových pneu slibuje lepší ovladatelnost a větší styčnou plochu v hlubokém náklonu.

Majitelé motokrosových strojů mohou sáhnout po nové pneu od amerického výrobce Dunlop. Model Geomax MX53 bude vhodný především pro tvrdé povrchy a vynikne zvýšenou odolností. Spolehlivý model pneu předchozí generace s vynikajícími vlastnostmi Dunlop Geomax MX52 si u nás pořídíte třeba už teď. Na novou sezónu se tak připravíte s dostatečným předstihem.

Novinky ze světa na jedné stopě pro vás budeme sledovat i nadále. Podívejte se na naši nabídku moto pneumatik, kterou průběžně doplňujeme o nové i stávající modely. Zajistí vám pohodlnou jízdu po tisíce ujetých kilometrů.

 

Vyberte si kvalitní moto pneu!

 

Zdroj fotografie: Depositphotos.com 

Nahoru