Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Letní moto soutěž s AZ pneu je tady! Tipněte si a vyhrajte skvělé ceny

Chcete si v létě zasoutěžit? Abychom vám léto zpříjemnili, připravili jsme pro vás moto soutěž o skvělé ceny. Stačí si tipnout správný počet moto pneu a nepromokavá brašna, softshellová bunda či další doplňky mohou být vaše. A to jsou lákavé ceny, nemyslíte? Zajímá vás, jak na to? Podrobnosti najdete v našem článku. 

Motorka s výhledem na moře

Chcete vyhrát skvělé ceny od Bridgestone, Pirelli a Continental? Stačí si tipnout počet moto pneumatik v našem opavském skladu a svůj odhad nám poslat na náš e-mail. 

Jaká jsou pravidla soutěže s AZ pneu? A co můžete vyhrát?

Jak na to, abyste lákavé ceny získali? Stačí si tipnout, kolik moto pneumatik bylo 7. července 2021 v 7 hodin ráno v našem centrálním skladu v Opavě. Váš tip zasílejte do 1. srpna 2021 na e-mail soutez@az-pneu.cz

Abychom vám tipování usnadnili, připravili jsme pro vás dokonce malou nápovědu, kterou naleznete v článku níže.   

A jaké ceny na vás v soutěži čekají?

Tři z vás s nejlepším odhadem se mohou těšit z následujících dárků.

● Nepromokavá brašna Bridgestone na motorku

● Softshellová bunda Pirelli

● Reflexní stahovací batoh, kšiltovka a nákrčník Continental

Výherce zveřejníme po skončení soutěže v tomto článku. Rovněž dáme výhercům vědět e-mailem, ze kterého nám tip napsali, a to hned 2. srpna 2021. 

Soutěž už má své vítěže 

Správná odpověď na otázku Kolik moto pneumatik bylo 7. července 2021 v 7 hodin ráno v našem centrálním skladu v Opavě? je 9939 kusů.

Nejblíže ze všech zúčastněných byl pan Miroslav V. se svým tipem 9942 kusů pneumatik.

Druhé místo získává Dana S. s tipem 9950 kusů a třetí místo Michal V. s tipem 9951 kusů.

Výhercům gratulujeme!

Nepromokavá brašna Bridgestone na motorku

První cenou v soutěži s AZ pneu je nepromokavá brašna Bridgestone na motorku.

V AZ pneu máme tisíce moto pneumatik skladem

Naše společnost AZ pneu prodává pneumatiky již téměř dvacet let, nicméně v roce 2015  jsme se začali více specializovat na motocyklové pláště. Mužská část naší firmy jsou moto nadšenci, ať už závodní či rekreační jezdci, a proto je nám tento segment velmi blízký.

Softshellová bunda Pirelli

Druhý výherce soutěže získá softshellovou bundu Pirelli. 

Během krátké doby jsme se stali největšími prodejci motocyklových pneumatik s největšími skladovými zásobami od těch nejlepších výrobců. Na našem centrálním skladu bývá běžně okolo deseti tisíc motocyklových pneumatik. Najdete u nás moto pneumatiky Michelin, Pirelli, Metzeler, Continental, Bridgestone, Dunlop a Mitas.

Patříte mezi závodní, sportovní či cestovní jezdce? Nebo jste spíše motocrossoví, enduro a rallye nadšenci? Nebo se raději proháníte po městech na skútrech? Ať už patříte mezi příznivce jakéhokoliv stroje, u nás si přijdete na své. 

Přejeme vám mnoho šťastných kilometrů nejen s vašim jednostopým miláčkem!

Reflexní stahovací batoh, kšiltovka a nákrčník Continental

Třetí výherce se může těšit na reflexní stahovací batoh, kšiltovku a nákrčník Continental.

Další podmínky soutěže

V rámci nového nařízení Evropského parlamentu a Rady EU č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) ze dne 25. 5. 2018 Vás žádáme o souhlas se zpracováním obchodních údajů za účelem účasti v soutěži společnosti AZ pneu PRO CZ s.r.o., se sídlem Polní 2963/3D, 746 01 Opava, IČ: 28599098 (Správce). Vaše osobní údaje: jméno a příjmení a e-mail budou Správcem zpracovány po dobu trvání soutěže a dále 3 roky od jejího ukončení, následně budou Vaše údaje vymazány. Souhlas můžete kdykoli odvolat na e-mailu info@az-pneu.cz. Vaše osobní údaje pečlivě uschováme na zabezpečeném úložišti tak, aby nebyla možnost tyto údaje odcizit a zneužít. Osobní údaje zpracovává Správce a Zpracovatel: Marketingová agentura In creative s.r.o., Křenová 493/73, Trnitá, 602 00 Brno. Nikdo jiný se k osobním údajům nedostane. 

Svojí účastí v soutěži a odesláním emailu se soutěžním tipem dáváte výslovný souhlas společnosti AZ pneu PRO CZ s.r.o., se sídlem Polní 2963/3D, 746 01 Opava, IČ: 28599098 (Správci) k zasílání obchodních sdělení na moji výše uvedenou e-mailovou adresu dle Zákona 480/2004 Sb. Šíření obchodních sdělení §7. Kdykoli máte možnost vzít výslovný souhlas zpět kliknutím na text: Odhlášení z odběru newsletterů, který je umístěn v patičce každého obchodního sdělení společnosti AZ pneu PRO CZ s.r.o.

 

Vybrat kvalitní moto pneu

 

Zdroj fotografií: AZ pneu 

Nahoru