Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Nenechte si ujet dárky od Michelinu

Má vzorek na obutí vaší motorky svá nejlepší léta a hloubku dávno za sebou? Vybíráte nové? Skvělé pneumatiky Michelin vám určitě nemusíme představovat a pokud ještě dodáme, že teď od nás ke každé sadě moto pneu Michelin dostanete dárky, s klidem přestaňte hledat. Máte vybráno! Teď už jen stačí si pospíšit, protože akce platí do vyprodání zásob.

Dárky k moto pneu Michelin

Ke každé sadě moto pneu Michelin vám přibalíme zdarma čepici Michelin a brýle MotoGP.

K bezstarostné jízdě zdarma čepici a brýle

Pokud jste měli zálusk na moto pneu Michelin a jen jste čekali na příležitost, tak je právě tady! Spolu s kaučukovým panáčkem jsme pro vás připravili akci, kterou si nesmíte nechat ujít. Elegantní čepice Michelin a brýle MotoGP se totiž nerozdávají jen tak každý den. A obojí je zdarma vaše, pokud si objednáte novou sadu pneumatik Michelin.

Ale startujte rychle, ať vás někdo nepředběhne! Ačkoliv máme čepic i brýlí dostatek, nabídka platí jen do vyprodání zásob.

A z kterých pneu Michelin můžete vybírat?

Na výběr máte hned ze tří typů pneumatik značky Michelin. Gumy Michelin Power RS mají plný počet michelinských hvězd a není divu! Vyrábějí se totiž z nové směsi, která se velmi podobá materiálu využívanému v MotoGP.

Michelin Power RS+ jsou moto pneu prémiové kvality! Váš stroj díky nim bude těžit z dokonalého gripu, stability a ovládání. Kroťte svou mašinu s jistotou zkušeného závodníka!

Taky obutí Michelin Road 5 patří k těm nejlepším a umisťuje se v testech na předních místech. Vyberte si sadu kterýchkoli z těchto tří typů moto pneu Michelin a my vám k nim přibalíme zdarma i vaši novou čepici a brýle.

A pokud přemýšlíte i o jiných značkách, pro srovnání mrkněte do naší nabídky, kde máte na výběr dlouhou řadu pneumatik na motorku za skvělé ceny.

Zdroj fotografií: AZ Pneu

Nahoru