Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Obujte mašinu do pneu Michelin a získejte nepromokavou brašnu pro motorkáře

Vaše mašina v garáži už větří jaro a je načase připravit ji na sezónu. Chcete do jara vyrazit v top formě a na top moto pneumatikách? Máme pro vás příležitost, která vás potěší. Pořiďte u nás špičkové gumy Michelin a jako dárek od nás dostanete super nepromokavou brašnu pro upevnění na nohu, který využijete třeba i při výletech na kole. A ke kterým moto pneumatikám rozdáváme dárky? To se dočtete v našem článku.

Motorkářský vak zdarma k pneu Michelin

K sadě nových špičkových moto pneu Michelin od nás dostanete nepromokavou brašnu pro motorkáře, do něhož se vám na cestách vleze spousta užitečných věcí.

Nepromokavá brašna Michelin jako neocenitelný pomocník na cestách

Nepromokavá brašna s přihrádkami vám výborně poslouží k uložení věcí různých velikostí. Jeho součástí jsou popruhy, kterými ho upevníte k noze. Bude se vám výborně hodit nejen na motorce, ale například i při cyklovýletech. A ke kterým pneumatikám tuto praktickou tašku získáte? Jsou to vybrané sady moto pneu Michelin z rodin Power a Road, které představujeme nížeAkce platí od 1. 4. 2021 do vyprodání zásob. 

 

Motorkářský vak Michelin připnutý k noze

Motorkářská brašna Michelin se vám bude hodit na cestách k uložení věcí různých velikostí, včetně dokladů. Dostanete ho jako dárek k moto pneu Michelin.

Moto pneu ze závodního klanu Power

Všechny gumy z této rodiny mají špičkové vlastnosti závodních pneu, takže si na nich vychutnáte sportovní jízdu, ale zároveň jsou to plnohodnotné pláště i pro každodenní cesty na silnici.

Power 5

Vynikající přilnavost a ovladatelnost za mokra, doplněné vysokým nájezdem, to jsou hlavní trumfy pneumatiky Michelin Power 5. Je určena především pro uživatele sportovních motorek, kteří se ale rádi prohánějí i po silnicích.

Moto pneu Michelin Power 5

Michelin Power GP

Jako druhou pneu z této rodiny sportovních gum zmíníme Power GP. Používáte svůj sportovní motocykl na veřejných komunikacích, ale občas ho vyvezete například na závodní dny nebo trénink na závodních tratích? Pak jsou gumy Michelin Power GP přesně pro vás.

Moto pneu Michelin Power GP

Michelin Power Cup 2

Pneumatiky Michelin Power Cup 2 jsou optimalizovány pro použití na trati. Nízké poměry pórů nabízejí maximální hladké zóny pro lepší přilnavost za sucha ve všech fázích úhlu náklonu. Homologovány jsou však i pro běžné použití na veřejných komunikacích.

Moto pneu Michelin Power GP

Power Slick 2

Pokud hledáte ultimátní moto pneu pro okruhy a závody, právě jste je našli. Nová řada pneumatik Michelin Power Slick 2 se však zdaleka neztratí ani na běžných asfaltových cestách. Dokonale vyvážená směs zajišťuje optimální přilnavost k povrchu.

Moto pneu Michelin Power Slick 2

 

Pneu Road pro každodenní poctivé kilometry na asfaltu

Pneumatiky z rodiny Road vám zaručí bezpečný a spolehlivý výkon při běžných cestách po silnicích, jak napovídá už jejich rodné příjmení. Nabídnou vám lepší přilnavost za mokra než konkurence a jízda na suchých komunikacích s nimi bude naprosto bez kompromisů.

Michelin Road 5

Na těchto gumách se nemusíte bát kdykoliv vyrazit na dlouhý výlet i s plně naloženou motorkou. Výrobce zaručuje, že i s najetými 5000 km má Michelin Road 5 stejné vlastnosti jako zcela nová Pilot Road 4. Oproti této své předchůdkyni pak nabízí ještě lepší ovladatelnost ve všech režimech jízdy

Moto pneu Michelin Road 5 GT

Michelin Road 5 GT

Dalším příslušníkem této rodiny skvělých silničních moto plášťů je pneu Michelin Road 5 GT, která těží především z inovované nové dvojí směsi. Zatímco tvrdá směs tvoří u zadní pneumatiky pevné jádro, povrch naopak pokrývá směs měkká, díky níž tato guma odvádí skvělý výkon především na mokrém povrchu. 

Moto pneu Michelin Road 5 GT

Michelin Road 5 Trail

Kdo potřebuje pneu pro běžný silniční provoz, bude těžko hledat lepší alternativu než Michelin Road 5 Trail. Prvotřídní vlastnosti si může dovolit nabídnout i díky vzorku rozšiřujícímu se směrem ke kostře pneumatiky, systému XST Evo, který Michelin s každou generací vylepšuje.

Moto pneu Michelin Road 5 GT

Máte vybráno? Všechny moto pneumatiky s těmito dvěma skvělými rodokmeny jsou ideální volbou, ať už brázdíte závodní okruhy či klasické asfaltky. A s motorkářskou brašnou Michelin se vám bude startovat do sezóny jedna radost. Pokud ho však jste ochotni oželet, můžete  vybírat obutí pro svůj stroj i z jiných modelů a jiných značek.

 

Vyberte si kvalitní moto pneu pro sezónu 2021

 

Zdroj fotografií: AZ Pneu

Nahoru