Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Obujte moto pneu Dunlop a získejte funkční tričko

Sedláte stroj z kategorie Adventure & Trail a sháníte na něj obutí pro jízdní radovánky v terénu i na silnici? Pak si nenechte ujít naši speciální nabídku. Za nákup vybrané sady moto pneumatik Dunlop od nás navíc získáte originální funkční tričko. Na následujících řádcích zjistíte o akci více.

Tričko jako dárek k moto pneu Dunlop

K vybraným moto pneumatikám Dunlop z kategorie Adventure & Trail vám přibalíme funkční triko Dunlop.

Funkční triko za nákup moto pneu Dunlop z rodiny Trailmax

Pořiďte si sadu víceúčelových pneumatik Dunlop Trailmax Meridian, Raid, Mission nebo Mixtour, na které se můžete spolehnout v náročném terénu i na silnici, a my vám k nim přibalíme funkční tričko s mottem Dunlop Just Ride. Bude se vám hodit na cestách za dobrodružstvím v jedné stopě v teplých i chladnějších měsících. Akce platí do vyprodání zásob, tak si tuto nabídku nenechte ujet.

Triko Dunlop Just Ride

Funkční triko Dunlop spolehlivě pojme všechen pot a vy tak budete na cestách stále v suchu.

Dunlop Trailmax Meridian

Dezén moto pneumatik Dunlop Trailmax Meridian tu není jen pro efekt. Při jízdě totiž optimálně odvádí vodu a na suchu vám zaručí maximální přilnavost. Směs kaučuku a siliky se postará o zachování pružnosti i v chladnějších dnech. Kostra pláště s vrstvami viskózy prodlužuje kilometrový nájezd o 6 až 15 % oproti konkurenčním pneumatikám a dohlíží na rychlejší zahřátí.

Tyto pneumatiky se také chlubí mimořádně dobrým záběrem v rozměklém i tuhém bahně či na štěrku. Jste sportovně založený motorkář či motorkářka s vysokými nároky na univerzálnost? Trailmax Meridian jsou pro vás ideální.

Moto pneumatiky Dunlop Trailmax Meridian

Vylepšený kilometrový výkon a přilnavost dělají z těchto pneumatik dokonalého partnera pro vaše celoroční dobrodružství.

Dunlop Trailmax Raid

Tyto pláště kombinují vynikající vlastnosti pro jízdu na silnici i mimo ni. S inovativním designem a pokročilou konstrukční technologií zajišťují ideální rovnováhu mezi námahou při řízení, stabilitou a zpětnou vazbou. Jsou zároveň navržené s ohledem na dlouhotrvající životnost, což je pro cesty na dlouhé vzdálenosti zásadní.

S agresivním dezénem s hlubokými drážkami můžete vždy očekávat bezpečný a předvídatelný výkon na silnici i silné trakční a brzdné vlastnosti v náročných terénních podmínkách. Zvýšený obsah oxidu křemičitého zajišťuje pružnost směsi i při nízkých teplotách a optimální přilnavost na mokrém povrchu. Dunlop Trailmax Raid jsou zkrátka skvělou volbou pro ty z vás, kteří hledáte vysoce výkonné pneumatiky na asfalt i mimo něj.

Motocyklové pneu Dunlop Trailmax Raid

Pneu Trailmax Raid vám poskytnou „hladší“ řízení a stabilní styčnou plochu s podkladem.

Dunlop Trailmax Mission

Pneumatiky Dunlop Trailmax Mission uspokojí i ty nejnáročnější dobrodruhy. Užijete si s nimi dlouhé cesty po silnici během celé sezony a přitom vám zůstane dostatečná hloubka dezénu, abyste se mohli vydat do terénu. Robustní dezén zajišťuje odolnost pneumatik i dlouhý kilometrový nájezd, který je podle testů Dunlop oproti konkurenčním značkám až dvojnásobný.

Moto pneu Dunlop Trailmax Mission

Pro model Trailmax Mission je synonymem maximální kilometrový výkon, odolnost a robustnost dezénu.

Dunlop Trailmax Mixtour

Pneumatiky s inovativní kombinací siliky a karbonu zaručují vynikající přilnavost jak na suchém, tak na mokrém povrchu a zároveň mají dlouhou životnost. Tato unikátní směs zvyšuje odolnost proti opotřebení a minimalizuje riziko poškození dezénu. Design dezénu plášťů Dunlop Trailmax Mixtour je optimalizovaný pro efektivní trakci na různorodých površích. Jeho specifické rozložení zajišťuje konzistentní tuhost po celé šíři pneumatiky, takže si užijete plynulé a přesné řízení bez ohledu na úhel náklonu.

Pneumatiky Dunlop Trailmax Mixtour

Díky precizně řezaným drážkám si vychutnáte vysokou stabilitu i při rychlé jízdě.

Ani jeden model není to pravé ořechové pro vaši mašinu? Prohlédněte si naši kompletní nabídku pneumatik Dunlop nebo jiných značek, ze které si určitě vyberete.

 

Vybrat z kompletní nabídky moto pneu

 

Zdroj fotografií: Dunlop, AZ pneu

Nahoru