Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Obujte motopneu Metzeler a získejte cestovní tašku na mašinu

Vyberte pro svou jednostopou klisnu kvalitní obutí Metzeler Tourance Next 2 a získejte ke špičkovému plášti cestovní tašku na mašinu. Dostanete k ní gumicuky, takže se vám při jízdě i na delší motodovolené nehne z místa. Podrobnosti najdete v našem článku.

Akce s Metzeler

Obujte motopneu Metzeler a získejte cestovní tašku na mašinu.

Špičkové motopneu ve znamení slona

Značka Metzeler je tu s námi od roku 1892 a obouvá jak motocykly, tak skútry. Zosobňuje německou preciznost a špičkovou kvalitu bez kompromisů a na závodních okruzích se chlubí dlouhou řadou vítězství. Moto pláště, které mají ve znaku modrého slona, dokazují své nejvyšší ambice taky partnerstvím s kultovními americkými motorkami Indian. S Metzelerem si můžete být jistí, že svůj stroj obouváte do toho nejlepšího.

K tomu nejlepšímu motorkářská taška jako dárek

Když pořídíte sadu pneumatik Metzeler Tourance Next 2 získáte od nás bytelnou plátěnou cestovní tašku Metzeler s gumicuky, aby vám držela na mašině. Využijete ji při moto cestování, na výletech nebo jen na věci do fitka. Stačí objednat sadu těchto pneu přes náš e-shop. Jen při objednávání raději zařaďte nejvyšší rychlost, protože akce platí od 12. 4. 2022 do vyprodání zásob.

Cestovní taška Metzeler jako dárek

Cestovní tašku Metzeler využijete během moto vyjížděk, ale i na výletech či při sportování.

Tourance Next 2: Jednostopé pneu bez stopy pochybnosti

Máte výkonný stroj a hodí se vám o 10 % kratší brzdná dráha? Plášť Metzeler Tourance Next 2 čtvrté generace produktové řady Tourance zaručuje krátkou brzdnou dráhu i při nízkých teplotách díky inovativní směsi a systému Metzeler Hyperbase.

S dezénem podle metodiky Metzeler Dymatec kombinujícím funkční vlastnosti dezénu s rovnoměrností opotřebení si budete užívat stoprocentní výkon po celou dobu životnosti pneumatiky.

Motopneu Metzeler Tourance Next 2

Motopneu Metzeler Tourance Next 2 zaručuje stoprocentní výkon po celou dobu životnosti pneumatiky.

Další černí koně ze stáje Metzeler

Pokukujete se svou motorkou po trochu jiném obutí? Nabídka plášťů Metzeler je opravdu široká! K těm nejoceňovanějším patří třeba Metzeler Cruisetec s maximální přilnavostí a excelentní manipulací na mokrém povrchu nebo Metzeler Sportec M9 RR. U jejich výroby vývojáři čerpali ze zkušeností ze závodů silničních motocyklů. Pneumatiky proto zaručují všestrannou kvalitu, která je optimální i pro každodenní použití. Pamatujte ale, že u těchto modelů nezískáte dárek v podobě moto tašky.

Mrkněte na všechny pneumatiky značky Metzeler. Jednostopého oře s ní obujete, bez ohledu na váš typ motorky.

 

Vybírat z moto pneu Metzeler

 

Zdroj fotografií: Metzeler, AZ pneu

Nahoru