Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Obujte spolehlivé šampiony z německé stáje Continental

Každý třetí vůz vyrobený v Evropě odjíždí ze závodu na těchto pneumatikách. Jsou bezpečné, spolehlivé, a řidiči i výrobci aut do nich vkládají důvěru už více než 150 let. Díky nejmodernějším technologiím a inovacím se pyšní dlouhou životností a skvělými jízdními vlastnostmi. Německou značku Continental netřeba víc představovat. Podívejte se na TOP letní pneu s novinkami pro tuto sezónu.

Novinky Continental 2023

Loňská novinka, která je „lepší než kdy předtím“, zvítězila v letním testu ADAC 2024.

Novinka 2023: Continental PremiumContact 7

S pneumatikou Continental PremiumContact 7 si užijete komfortní a bezpečné cestování, ať už pojedete po rozpáleném asfaltu, nebo vás na silnici zastihne průtrž mračen. Nezáleží ani na tom, jestli řídíte naftový kombík nebo elektromobil. Nový adaptivní dezén se pohonu vašeho auta dokonale přizpůsobí.

Pneu Continental PremiumContact 7

Loňská novinka Continental má špičkový brzdný výkon už od začátku jízdy.

Díky nové směsi RedChilli nemusíte ani čekat, až se pneumatika zahřeje. Na bezpečné brzdění je připravená dřív, než si myslíte. Nástupkyně ostřílené vítězky PremiumContact 6 v testech ADAC z let 2020 až 2022 nabízí také dlouhý kilometrový výkon, nízkou hlučnost a sníženou spotřebu paliva. A co víc, letos se umístila na špici v testu ADAC 2024.

Continental UltraContact s ultra dlouhou životností

Model 7. generace UltraContact si vás získá mimořádným kilometrovým nájezdem. Má ho na starosti zbrusu nová směs YellowChilli s přizpůsobenou polymerovou sítí. Díky robustní konstrukci s odolným pláštěm UltraShield se při každodenní jízdě nemusíte obávat poškození.

pneumatiky continental ultracontact

Continental UltraContact nabízí vylepšenou ochranu proti poškození a pohlcuje hluk.

Nervózní nemusíte být, ani když vás na cestě zastihne hustý déšť. Zkosené lamely zkracují brzdnou dráhu na mokru a zvyšují účinnost odvádění vody, takže jste perfektně chráněni před rizikem aquaplaningu. Pokud se detailně zaměříte na podélné drážky, najdete v každé 10 pohlcovačů hluku, které vaši jízdu ještě víc zpříjemní. Podívejte se na krátké představení pneumatiky Continental UltraContact.

Continental EcoContact 6 vyjde vstříc hospodárným řidičům

Patříte mezi ty, kteří si potrpí na ekonomičnost a ekologii provozu? Pneumatiky EcoContact 6 se pyšní o 20 % delším kilometrovým nájezdem i 15% úsporou paliva zásluhou dezénové směsi Green Chilli 2.0. Vyšší podíl rovnoměrně rozložené siliky (hydratovaný kysličník křemičitý, který se používá místo sazí) mimo jiné snižuje valivý odpor, takže se pneumatika tolik neopotřebí a vy ušetříte na palivu.

pneumatiky continental ecocontact 6

Pneumatiky EcoContact 6 vystihuje optimální záběr, nízká spotřeba i přesnost řízení.

Dezén pneumatik je velmi podobný sportovním, proto očekávejte perfektní přilnavost na suchu i na mokru. Podélné drážky jsou dostatečně hluboké, aby zajistily plynulý odtok vody a vy se při prvním lijáku nemuseli potýkat s aquaplaningem. Přesvědčte se sami zhlédnutím videa.

Continental EcoContact 7: nástupkyně „šestky“ zatím v prvovýrobě

Na trh přichází novinka Continental EcoContact 7, zatím však pouze do prvovýroby. To znamená, že se zatím vyrábí jen pro některé schválené modely aut, které nově sjedou z výrobní linky. Snad příští léto ale vstoupí na trh i pro koncové zákazníky. Až se tak stane, nahradí postupně dezén EcoContact 6. Ten bude zároveň plně nahrazený modelem UltraContact.

Novinku EcoContact 7 si můžete „osahat“ zatím pouze v případě, že si pořídíte nový vůz, pro který byl tento model schválený.

V novém modelu EcoContact se snoubí inovace, efektivita a na míru šitý výkon. Má velmi nízký valivý odpor a zaujme vás vyšší účinností díky inovativnímu materiálu Smart Energy, který účinně minimalizuje energetické ztráty. Výsledkem je tak delší kilometrový dojezd a celková úspora nákladů.

Continental SportContact 7: vyladěná pro vysoce výkonná auta

Chcete pneumatikám důvěřovat za každých okolností? Continental SportContact 7 vám umožní překračovat vaše limity. Na suché i mokré vozovce se můžete spolehnout na vynikající přilnavost při akceleraci i brzdění, díky vyladěnému dezénu, který okamžitě reaguje na jakékoliv chování při řízení.

pneumatiky continental sportcontact 7

Inovovaná směs Black Chilli vylepšená o nejnovější generaci pryskyřic je ultra lepivou směsí pro ještě lepší brzdný výkon.

Tato nástupkyně modelu SportContact 6 s novým dezénem Black Chilli má ještě vyšší výkon při brzdění i výrazně delší životnost. V Continentalu ji vyrobili na míru různým třídám a hmotnostním kategoriím vozidel, takže ať obujete jakýkoliv rozměr, vždy budete mít z jízdy sportovní prožitek typický pro řadu SportContact. Přesvědčte se o tom v krátkém videu:

 

Continental AllSeasonContact do všech ročních období

Celoroční pneumatika Continental AllSeasonContact s otevřenými rameny a tuhým vzorkem s minimem lamel vám poskytne vysoký výkon při aquaplaningu i lepší řízení a brzdění na suché vozovce. Díky sníženému valivému odporu zároveň poznáte úsporu ve spotřebě paliva.

Pneu Continental AllSeasonContact

Continental AllSeasonContact je vítězkou testu celoročních pneumatik Auto Zeitung 2021 a doporučují ji i samotní výrobci aut, jako je Audi, Jeep nebo Ford.

Tato důvěrná společnice na cesty vás nezklame ani při nečekaném defektu. Díky technologii ContiSeal™  se otvory v běhounu utěsní, takže vás v případě defektu mine nepříjemná výměna kola.

Continental ContiVanContact 100 pro těžší váhy

Užitková pneumatika Continental ContiVanContact 100 s odolnou konstrukcí obsahuje prvky, které brání uvíznutí štěrku a drobných kamínků v drážkách. Spolu s robustním 3D žebrem na bočnici je tak pneumatika odolná proti proražení i drobným zářezům. Umožní vám navíc přepravovat i těžší náklad, aniž by vás připravila o jízdní komfort a stabilitu při řízení.

Pneu Continental ContiVanContact 100

Pneu pro užitkové vozy ContiVanContact 100 má plochý profil, takže se opotřebovává rovnoměrně a má delší životnost.

Continental VanContact 4Season pro ekonomický provoz

Celoroční obutí na užitkové vozy Continental VanContact 4Season obsahuje inovativní směs s novou generací siliky, díky které má pneumatika nižší valivý odpor. Výsledek? Vaše dodávka nebude mít takovou „žízeň“. Zároveň vás bezpečně podrží při brzdění na mokru i sněhu a poskytne skvělý výkon jak při záběru, tak při řízení na všech typech povrchů.

Pneu Continental VanContact 4Season

Celoroční pneumatiky Continental VanContact 4Season jsou příjemně tiché a účinně snižují spotřebu paliva.

Jsme přesvědčení, že si s jakýmkoliv z těchto modelů užijete svou letní jízdu. Nebo chcete prozkoumat další nabídku s nálepkou spolehlivosti a odolnosti Continental? Podívejte se, co na vás čeká v našich skladech.

 

Chci nové pneu Continental

 

Zdroj fotografií: Continental, AZ pneu

Nahoru