Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Pirelli a Michelin rozdávají k moto pneu dárky

S novou sezónou za vraty garáže si možná kladete otázku, jak ji rozjet v top formě. Mají vaše gumy už ideální hloubku vzorku za sebou? Přemýšlíte o nových? Teď máte příležitost získat skvělé moto obutí od špičkových výrobců a navíc k němu dostat čepici a nákrčník, nebo batoh MotoGP zdarma. A ke kterým moto pneumatikám rozdáváme dárky? To se dočtete v našem článku.

Batoh MotoGP a kšiltovky a nákrčníky Pirelli

Získejte některý ze skvělých dárků k nákupu motopneu Michelin a Pirelli.

Máme pro vás a váš motocykl nabídku, která nepřichází každý den. Od 15. 3. 2020 do vyprodání zásob od nás dostanete dárek při zakoupení každé z uvedených sad moto pneu! Pneumatiky i dárky už na vás čekají, tak honem pro ně!

Pirelli Diablo + čepice s nákrčníkem Diablo 

Vyberte si kteroukoli z uvedených sad moto pneu Pirelli Diablo a získejte zdarma čepici s nákrčníkem Diablo!

Čepice a nákrčník zdarma k moto pneu Pirelli Diablo

Ke špičkovým moto pneu Pirelli Diablo nyní dostanete jako dárek i stylovou čepici a nákrčník Scorpion.

Pirelli Diablo Rosso 3

Patří váš motocykl mezi výkonné stroje? Pirelli Diablo Rosso 3 jsou gumy pro něj! Oproti svým předchůdcům nabízejí nový vzorek běhounu, který vylepšil jejich ovladatelnost za mokra. Dvousměsový zadní plášť navíc zaručuje delší životnost a velká styčná plocha zaručuje lepší přilnavost k vozovce, a to v každém úhlu náklonu.

Moto pneu Pirelli Diablo Rosso 3

Moto pneu Pirelli Diablo Rosso 3 je obutí pro výkonné motocykly se skvělou ovladatelností za mokra a výbornou přilnavostí k vozovce.

Pirelli Diablo Rosso Corsa II

Pneumatika, která zaručí maximální výkon a excelentní vlastnosti jak na závodním okruhu, tak v běžném provozu na silnici. Nová struktura běhounu a dezén Pirelli Diablo Rosso Corsa II stoprocentně vychází z pojetí závodních pneumatik. Život je plný vzrušení a při každé další vyjížďce ho budete chtít zažít znovu.

Pirelli Diablo Supercorsa SP V2

Ďábelsky rychlé závodní pneumatiky Pirelli Diablo Supercorsa SP V2 byly vyvinuty, aby vítězily na okruzích. Jelikož jsou však homologované pro běžný provoz, můžete si jejich špičkové vlastnosti vychutnávat i v sedle svého silničního stroje.

Pirelli Diablo Supercorsa SP V3

Další tutovka pro silné motorky! Moto pneu Pirelli Diablo Supercorsa SP V3 zaručují maximální výkon na silnici, ale i na závodní dráze. Jejich vzorek s užšími drážkami přitom dohlíží na minimální opotřebení a konzistentní výkon.

Pirelli Scorpion + čepice s nákrčníkem Scorpion 

Stačí si koupit kteroukoli z uvedených sad moto pneu Pirelli Scorpion a můžete se těšit na čepici s nákrčníkem Scorpion.

Čepice a nákrčník zdarma k moto pneu Pirelli Scorpion

Zakupte moto pneu Pirelli Scorpion a my vás do sezóny 2020 zdarma vybavíme parádní čepicí a nákrčníkem Scorpion.

Pirelli Scorpion Rally

Terénní moto pneu Pirelli Scorpion Rally v sobě spojuje to nejlepší z terénního i silničního obutí. Proháníte svou mašinu po obou typech povrchu? Volbou těchto gum rozhodně chybu neuděláte!

Moto pneu Pirelli Scorpion Rally

Moto pneu Pirelli Scorpion Rally je dokonalá volba pro všechny, kdo jezdí jak v terénu, tak na silnici.

Pirelli Scorpion Rally STR

Hledáte gumy pro optimální off road výkon v kombinaci s vynikající přilnavostí a stabilitou na silnici? Právě jste je našli. Dezén obutí Pirelli Scorpion Rally STR je navržen tak, aby zaručoval výbornou stabilitu a dokonalý grip.

Pirelli Scorpion Trail 2

Pneumatiky pro silniční endura a adventure motocykly s vysokým výkonem na každém povrchu. Pneu Pirelli Scorpion Trail 2 se vyznačují agresivním vzhledem vzorku, mají skvělou stabilitu i ve vysoké rychlosti, umožňují snadné ovládání i plně naloženého motocyklu a poskytují jedinečný komfort za všech jízdních podmínek.

Michelin + batoh MotoGP

Před začátkem sezóny 2020 máte šanci udělat si radost super pneumatikami Michelin a k nim dostat zdarma parádní batoh MotoGP, který se vám bude hodit nejen na moto výlety. Stačí koupit jakoukoli z uvedených sad pneu Michelin.

Batoh MotoGP zdarma k moto pneu Michelin

K moto pneu Michelin teď dostanete zdarma jako pozornost i super batoh Michelin MotoGP.

Michelin Power 5

Tyto špičkové sportovní pneumatiky jsou snem každé silniční motorky. Michelin Power 5 je top obutí s vynikající stabilitou a přilnavostí na mokré vozovce, díky které se nemusíte bát ani klopit zatáčky. Tyhle pneu vás podrží!

Michelin Road 5

Dokonalý tip pro všechny moto cestovatele, kterým jde o spolehlivé obutí. Michelin Road 5 jsou totiž prvotřídní gumy, které se pravidelně umisťují na předních místech v testech cestovních pneu.

Michelin Road 5 GT

Patříte k milovníkům dlouhých výletů a dovolených na dvou kolech? Jděte do pneumatik Michelin Road 5 GT! Byly vyvinuté především pro cestovní motocykly a ten váš si v nich bude vrnět blahem.

Moto pneu Michelin Road 5 GT

Moto pneu Michelin Road 5 GT jsou skvělé gumy primárně pro cestovní motocykly, kterým nabídne dokonalý cestovní komfort.

Michelin Road 5 Trail

Přilnavost na suchu? Přilnavost na mokru? Stabilita v zatáčkách? Jízdní komfort? V tom všem mají pneumatiky Michelin Road 5 Trail plný počet hvězdiček! A jsou připraveny stát se šťastnou hvězdou vašich vyjížděk.

Pokud jste si nevybrali ani na téhle skvělé přehlídce top motopneu Pirelli a Michelin, nebo stále váháte, mrkněte se do naší kompletní nabídky, kde najdete obrovský výběr moto pneumatik od všech prověřených výrobců.

 

Vyberte si nové kvalitní moto pneu pro sezónu 2020!

 

Zdroj fotografií: AZ Pneu

Nahoru