Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Pneu Nexen: Volte super kvalitu za cenu obyčejných pneumatik

Jihokorejská společnost Nexen Tire Corporation, držitel patentu na výrobu gumových/stratifikovaných silikátových nano-kompozitových pneumatik, od roku 2014 vyrábí pneumatiky vyšší střední kvality i u nás v ČR. Je jedním z nejvýznamnějších korejských producentů pneumatik a celosvětově významnou společností využívající nejmodernější technologie výroby. Pneu Nexen právoplatně patří mezi motoristy k oblíbené značce jak vlastnostmi, tak i příznivou cenou.

Pneu Nexen

Pneu od Nexenu – skvělé pneu za rozumnou cenu.

Nexen Winguard Sport

Zimní pneumatiky Nexen Winguard Sport jsou určeny pro širokou paletu výkonných osobních vozů. Asymetrický dezén, široké obvodové drážky a vyšší hustota lamel vylepšují jízdní vlastnosti zejména na mokré a zasněžené vozovce.

Nexen Winguard Snow G2

Dobré vlastnosti na sněhu a mokru při jízdě i brzdění, vylepšená ovladatelnost a vyšší kilometrový výkon oproti běžným pneumatikám. To jsou zimní pneumatiky Nexen Winguard Snow G2 s drážkami uzpůsobenými pro lepší odvádění vody proti riziku aquaplaningu.

Nexen Snow G WH1

Pneu Nexen pro vozidla nižší a střední třídy za velmi příjemnou cenu – Nexen Snow G WH1 splňují vše, co od zimních pneumatik očekáváte na suché, mokré i zasněžené silnici.

Nexen Snow G WH2

Zimní pneumatiky Nexen Snow G WH2 byly podrobeny nezávislému srovnávacímu testu německým autoklubem ADAC a právem se svými technickými parametry zařadily na přední příčky vedle takových značek, jakými jsou Michelin, Bridgestone nebo Pirelli.

Nexen Winguard-SUV

Stabilita, rychlý odvod vody, skvělé jízdní vlastnosti i na sněhu a ledu, nízká hlučnost – to jsou největší přednosti pneu Nexen Winguard-SUV určené pro SUV, 4×4 vozy a výkonná osobní vozidla. Výkon na mokré silnici vylepšují 4 široké drážky umístěné na obvodu zimní pneumatiky.

Nexen Winguard Sport 2 SUV

Novinkou z roku 2018 jsou vylepšené zimní pneumatiky Nexen Winguard Sport 2 SUV. Nový plášť zaručuje stabilitu vozidel SUV na suchu, vodě, sněhu i ledu a má skvělé jízdní vlastnosti i za zhoršených klimatických podmínek či v horských oblastech. Silná kostra pneu Nexen pro SUV má navíc delší životnost.

Zdroj fotografií: Depositphotos.com

Nahoru