Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

AZ Pneu pomáhá – podporujeme akci Dobrý řidič

Protože nám záleží na bezpečnosti na silnicích, zapojili jsme se do akce Dobrý řidič, kterou pořádá BESIP ve spolupráci s Rádiem Čas. V čem tato akce spočívá? Zmíněné organizace společně vysílají na silnice Hodného Passata, který obdarovává svědomité, zodpovědné a slušné řidiče.

V AZ Pneu děláme pro bezpečnost našich zákazníků vždy maximum. I proto nás Hodný Passat navštívil v naší kamenné prodejně v Opavě. Zde jsme mu předali poukazy na bezplatnou prohlídku vozu v našem pneuservisu i autoservisu, aby jimi mohl odměnit všechny slušné a příkladné řidiče, které potká na moravských a slezských silnicích.

Hodného Passata poznáte snadno. Na černé karoserii mu září velký bílý nápis „Máme se rádi! Aneb mysli jinak…“. Proto dávejte pozor, jezděte předpisově a možná příště odmění Hodný Passat za správné chování v silničním provozu právě vás. V AZ Pneu se vám pak na vaše auto rádi zdarma podíváme.

Krom motoristů navíc Hodný Passat zastavuje i ohleduplné cyklisty, bruslaře a chodce. Takže buďte ve střehu i při rodinných výletech nebo procházkách se psem. I tam od něj můžete dostat hezký dárek.

Screenshot_2

Hodný Passat nás navštívil i v naší opavské prodejně.

Nahoru