Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Prolétněte motoškolou jako Sršeň a získejte slevu 5 % na motopneu Continental!

Chcete vybrousit své motorkářské dovednosti? Přihlaste se do jedné z nejoblíbenějších motoškol u nás – Motoškoly Sršeň. Pro absolventy máme připravený dárek v podobě slevy na moto pneumatiky Continental. A pro ty, co rádi soutěží, máme taky něco.

Motorka a pneumatiky Continental

Vylepšete své schopnosti a získejte slevu na motopneu Continental!

Získejte neocenitelné moto zkušenosti

Jednou z nejpopulárnějších motoškol u nás je bezesporu Motoškola Pepy Sršně. Každý rok jí projdou stovky začínajících i ostřílených motorkářů na nejrůznějších mašinách. Letos se s ní opět spojil výrobce kvalitního obutí Continental, aby pořádně nechal otestovat svoje motopneu. Šest profesionálních instruktorů je bude testovat skoro denně.

Co říkáte na to, vylepšit své řidičské schopnosti a jezdit ještě lépe a bezpečněji? Přihlaste se do Motoškoly Sršeň. Získáte cenné zkušenosti, které se vám při běžném brázdění silnic i v extrémních situacích budou hodit.

Zapojte se do soutěže o poukazy a motopláště

Chcete vyhrát jeden ze tří poukazů do motoškoly Pepy Sršně v hodnotě 6 000 Kč a prémiový motoplášť Continental dle vlastního výběru? Stačí na stránkách ContiMoto správně zodpovědět soutěžní otázku, vyplnit základní údaje a čekat na slosování.

Soutěž probíhá od 15. března do 30. září 2021

Získejte slevu na nákup kvalitních motopneu Continental

Záleží nám na tom, abyste svoji motorku ovládali jako mistři. Proto od nás všichni účastníci kurzu mají slevu 5 % na nákup kvalitních motopneu Continental. Stačí při nákupu uvést kód, který obdržíte po absolvování kurzu. Obujte svoji mašinu do prověřených pneumatik, na které se můžete spolehnout.

 

Nakupte motopneu Continental

 

Zdroj fotografie: AZ pneu, Continental

Nahoru