Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Rozjeďte to na nejlepších moto pneu od Michelinu

Rozhlížíte se po nových moto pneumatikách? Ať už vás láká terén, volají vás asfaltové dálky silniční turistiky, nebo máte doma ustájený sportovně cestovní stroj, tento článek vám přináší prvotřídní volbu. Představujeme v něm tři špičkové moto pneu ze stáje Michelin, z nichž každá dokonale uspokojí jiný typ motorky a jezdce. 

Moto pneu Michelin Anakee Adventure

Michelin Anakee Adventure jsou ideální gumy pro motorkáře, kteří většinu času stráví na silnici, ale občas z ní sjedou i do terénu.

Michelin Tracker 

Vyrážíte na svém stroji nejraději do terénu či na šotolinu? Máte v garáži ustájené enduro nebo crossku? Pak právě vám jsou určené moto pneumatiky Michelin Tracker, které vás podrží i na nestabilním povrchu. Co všechno tohle obutí dovede, můžete vidět ve videu z testování gum Michelin Tracker

Michelin Anakee Adventure 

Užíváte si svobody nekonečného asfaltu, ale občas zahnete i do terénu? Pokud vyrážíte na dlouhé výlety cestou necestou, zvolte Michelin Anakee Adventure. To jsou gumy pro jezdce, kteří chtějí objevovat na silnici i mimo ni. Neváhejte si prohlédnout video z jízdy na moto pneu Michelin Anakee Adventure.

Michelin Road 5 

Jste majiteli sportovně cestovní motorky? Zbožňujete jízdu na plný plyn a ostře klopené zatáčky? Jako vyznavači dynamické sportovní jízdy byste měli svůj stroj obout pneumatikami Michelin Road 5, které mají pochopení pro adrenalin a na vozovce dokonale drží.

Přemýšlíte i o jiných modelech a značkách? Pak se určitě podívejte do naší kompletní nabídky, kde na vás čeká široký výběr pneumatik na motorku od renomovaných výrobců.

 

 

Zdroj fotografií: AZ Pneu

Nahoru