Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Sebring vám vymění poškozené pneu za nové! Co pro to musíte udělat?

Co říkáte na to, nepřipojišťovat si pneu, ale mít od jejich  výrobce zaručeno, že při jejich poškození získáte nové? Sebring nyní nabízí garanční program na poškozené pneumatiky – v případě defektu vám vymění kus za kus. Jak se k této garanci dostat? To vám prozradíme v našem článku.

Garance výměny poškozené pneu Sebring

Výrobce pneumatik Sebring nabízí garanční program na poškozené pneumatiky – výměna kusu za kus.

Sebring vám vymění poškozenou pneu za novou

Máme skvělou zprávu pro všechny, kteří sázejí na kvalitu německých pneumatik Sebring. V případě poškození vám totiž výrobce vymění pneu za novou. Tato garance je omezena na dobu 12 měsíců od prodeje koncovému zákazníkovi.

Není potřeba se nikam registrovat. Stačí jen koupit u nás pneumatiky Sebring a potom už si jen užívat jejich kvalit s bohorovným klidem. Protože v případě jejich neúmyslného poškození vám Sebring vymění poškozený kus za nový. Stačí do zprávy přiložit doklad o koupi (faktura, pokladní doklad), doklad o montáži (nemusí být provedena u nás, nicméně musí být zřejmé, že se jedná o montáž těchto koupených pneumatik) a fotografie daných pneu, ze kterých bude zřetelné poškození pneumatiky, DOT a zůstatková hloubka dezénu pneumatiky (přiložením měřidla). Žádost zašlete na e-mailovou adresu info@az-pneu.cz, nebo ji doručte na adresu naší prodejny Polní 3D, Opava.

Garance výměny poškozených pneu

Využijte možnosti výměny poškozených pneu Sebring.

Podmínky aplikace garance

Časové omezení garance je 12 měsíců od data prodeje koncovému zákazníkovi. Záruka se vztahuje na konkrétní poškozenou pneumatiku, ne na celé zakoupené množství (např. sada 4 ks pneumatik). Aplikace garance znamená poskytnutí nové pneumatiky (stejný rozměr a dezén) kus za kus. 

Garance se vztahuje na neopravitelné škody, které vznikly neúmyslným zaviněním (defekty a průpichy většího průměru, resp. defekt na bočnici, roztrhnutá bočnice nebo běhoun pneumatiky od cizího předmětu, pukliny na pneumatice nebo praskliny) a vandalismus (doložený zprávou PČR). Vyloučená z garance jsou opravitelná poškození: ztráta, nebo krádež pneumatik; běžné opotřebení pneumatik; poškození, která vznikla při montáži pneumatik; poškození zapříčiněné jízdou na nefunkčních pneumatikách (např. na podhuštěných pneu, poškozených discích vozidla apod.) a vady, na které se vztahují zákonné reklamace (výrobní vady atd.).

Vyberte si ze široké nabídky spolehlivých pneu Sebring. Máme skladem všechny pneu a rádi vám je na váš vůz rovnou obujeme v našem pneuservisu v Opavě.

 

Obujte svému vozu na léto pneumatiky Sebring

 

Zdroj fotografií: AZ pneu

Nahoru