Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Škoda Auto představila novou aplikaci MyŠKODA

Hledáte aplikaci, která vám usnadní každodenní jízdu autem? Třeba tím, že vám pomůže najít váš vůz na přeplněném parkovišti? Nebo za vás naplánuje trasu a postará se o to, abyste vždy do cíle dorazili včas? To vše a mnohem více nabízí nová aplikace MyŠKODA. Ještě ji nemáte?

aplikace v mobilu

Všechny dosavadní aplikace automobilky ŠKODA v jedné. A ještě něco navíc. Vyzkoušejte MyŠKODA.

Škoda Auto sloučila všechny své dosavadní aplikace do jedné

Škoda Auto představila všem majitelům vozů ŠKODA zbrusu novou aplikaci MyŠKODA, která nahradila všechny dosavadní aplikace automobilky. Poprvé tak došlo k propojení online služeb Škoda Connect s čistě uživatelskými funkcemi, které slouží ke zvýšení komfortu před jízdou, během jízdy i po jejím skončení.

Nová dimenze konektivity mezi vozidlem a chytrým telefonem

Nejnovější aplikaci můžete stáhnout v obchodech Google Play a App Store. Pokud jste již v minulosti některou z aplikací Škoda používali, budete se moci přihlásit pod svými současnými přihlašovacími údaji. Není tedy potřeba znovu vyplňování identifikačních údajů a párování chytrého telefonu s vozidlem. Aplikaci lze jednoduše ovládat z chytrého telefonu, chytrých hodinek či displeje vozu. Přenos zákaznických účtů do nové aplikace proběhne automaticky. Pokud ještě Škoda ID nemáte a dosud jste se do aplikace přihlašovali údaji externích poskytovatelů, například prostřednictvím svého facebookového nebo emailového účtu, budete si musí na domovské stránce Škody nebo přímo v aplikaci MyŠKODA ID založit.

Zbrusu nová nabídka funkcí 

Nová aplikace MyŠKODA nabízí veškeré funkce obou předchozích aplikací a  zároveň i nějaké navíc. Tohle je výčet některých z nich:

  • Zobrazení detailních informací o vašem vozidle. 
  • Uložení polohy zaparkovaného vozu. Pokud si nejste jisti, kde jste zaparkovali, aplikace vám zobrazí polohu vozidla. Praktickou vychytávkou je i odpočítávání platnosti parkovacího lístku. 
  • Aktuální jízdní data a informace o stavu vozu. Aplikace vám zobrazí dojezd, ujeté vzdálenosti, délku jízdy, informace o servisních intervalech a mnoho dalšího.
  • Vzdálený přístup k vozidlu včetně zamykání a odemykání dveří
  • Vzdálené nabíjení dostupné pouze pro elektromobily.
  • Sledování sportovních událostí vteřinu po vteřině.
  • Naplánování trasy díky propojení s kalendářem. Součástí je i nabídka rychlého hledání parkovacích míst v okolí.
  • Aplikace nabízí zábavu i pro nejmenší cestovatele v podobě několika interaktivních her.

Pomoc vzdálená jen pár kliknutí

Aplikace MyŠKODA vám přijde vhod i v případě nečekaných událostí. Obrazové návody vám poradí jak vyměnit píchlou pneumatiku či zkontrolovat hladinu motorového oleje. Pokud vaše auto zůstane úplně nepojízdné, stačí zmáčknout ikonu sluchátka, která vám přivolá na pomoc asistenční službu. A to nejen v Česku, ale i v zahraničí. Na cestu ale vždy raději vyrážejte až po důkladné kontrole stavu vozidla i pneumatik.

 

Pořídit nové pneu

 

Zdroj fotografií: Depositphotos

Nahoru