Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Soutěž o sjezdové lyže LUSTi v designu Continental

Zima je za dveřmi a je nutné se na ni připravit. A nejen na silnici, kde potřebujete kvalitní pneu s dostatečně hlubokým vzorkem. Vyhrajte s námi sjezdové lyže a vyrazte v zimě na hory! Stačí nakoupit 4 ks pneu Continental, zaregistrovat se a pak už si jen držet palce. Navíc pokud koupíte pneumatiky o rozměru 17” a větší, automaticky od nás dostanete jako dárek zimní čepici!

Contihra – soutěž o sjezdové lyže LUSTi v designu Continental

Potřebujete nové obutí? Kupte 4 ks pneu Continental a vyhrajte sjezdové lyže LUSTi. Vyrazte v zimě na hory s komplet novým vybavením.

Vyrazte v zimě na hory s novými pneu a novými lyžemi

Vaše pneu už nejsou z nejnovějších? Teď máte příležitost pořídit nové a ještě k nim vyhrát skvělé sjezdové lyže LUSTi v originálním designu Continental. Jak na to? Kupte 4 ks osobních, 4×4/SUV nebo VAN pneumatik Continental do 30.11.2019 a zaregistrujte se. Pak už jen stačí uschovat si účtenku o nákupu pro případ výhry a doufat, že jeden pár těchto úžasných lyží si najde právě vás. 

Zimní čepice jako dárek k pneu 17” a větším

Ale to není všechno. Kupte pneumatiky Continental o rozměru 17” a větší, nahrajte účtenku na www.contihra.cz a automaticky vám na registrovanou adresu přijde jako dárek zimní čepice Continental.

Contihra – dárek zimní čepice Continental

Nenechte si ujít příležitost vyrazit do zimy s novým obutím, novými sjezdovými lyžemi a případně i novou zimní čepicí! Čas k registraci máte do 30. 11. 2019. Podrobná pravidla soutěže najdete na www.contihra.cz. Akce platí od začátku září, registrovat se můžou i ti, kteří u nás nakoupili od 1. 9. 2019

Pamatujte, že zima je tu každou chvíli a je lepší se na ni připravit včas. U AZ Pneu seženete kompletní sortiment pneumatik Continental za skvělé ceny.

Nahoru