Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Opakujeme soutěž o 3 000 Kč na nákup zimních pneumatik Nexen!

Zapojte se do soutěže a vyhrajte poukaz na nákup nových zimních pneu Nexen v hodnotě 3 000 Kč. Pokud jste v první soutěži v říjnu neuspěli, teď přichází vaše chvíle! Stačí si tipnout jedno číslo.

Soutěž o zimní pneumatiky Nexen

Soutěž o poukaz na nákup zimních pneumatik Nexen pro velký úspěch opakujeme.

Jednu soutěž už máme za sebou. A měla úspěch!

První kolo soutěže, které proběhlo v říjnu, mělo takový úspěch, že jsme se soutěž rozhodli zopakovat. Na vítěze čeká poukaz na nákup zimních pneumatik Nexen v hodnotě 3000 Kč. Přečtěte si důkladně pravidla soutěže, pošlete nám do 29. 11. 2020 svůj tip a sledujte Facebook, abyste zjistili výsledky. Tak pojďme na to!

I druhé kolo soutěže už má svého vítěze

Pravidla 2. kola soutěže byla jednoduchá. Stačilo si tipnout, kolik jsme měli 11. 11. 2020 v 11:00 hodin v našich skladech zimních pneumatik Nexen pro osobní, off road a užitkové vozy. Svůj tip jste nám posílali do 29. 11. 2020 na e-mail soutez@az-pneu.cz. Ten, jehož tip byl správně nebo správné odpovědi nejblíže vyhrál. Abyste si udělali hrubou představu – v době vyhlášení soutěže se v našich skladech nacházelo přes 120 tisíc zimních pneumatik, přes 80 tisíc letních pneumatik a přes 12 tisíc motocyklových pneumatik. A jak to celé dopadlo?

Poukaz na nákup zimních pneumatik Nexen v hodnotě 3 000 Kč získal Ondřej V. z Hradce nad Moravicí s tipem 8 160. Jeho odhad byl opravdu blízko – celkový stav pneumatik byl přesně 8 691 ks!

Ondřejovi gratulujeme.

Pneumatiky značky Nexen, prémiová kvalita za příznivou cenu

Mnoho let byla jihokorejská značka Nexen jen málo známou. Zlom nastal v momentě, kdy recenzenti zjistili, že jsou pneumatiky značky Nexen kvalitativně srovnatelné s nejlepšími pneumatikami prémiových výrobců, navíc za mnohem příznivější cenu. Dnes patří společnost Nexen Tire mezi nejvýznamnější a největší světové výrobce pneumatik na světě. Založena byla v roce 1942 pod názvem Heung-A Tire Company, do nového století však vstoupila s novým názvem, zaměřeným na budoucnost: Nexen Tire Corporation

Dnes jsou pneumatiky této společnosti dostupné na 120 trzích světa. V roce 2019 společnost Nexen slavnostně otevřela jihokorejskou továrnu v průmyslové zóně Triangle u Žatce, která se tak stala čtvrtým závodem této společnosti ve světě.

Společnost Nexen je průkopníkem v oblasti využívání nejmodernějších technologií a inovativních výrobních postupů. Průkopnický byl například způsob výroby směrových pneumatik s dezénem ve tvaru V nebo rozdělených nano-kompozitních pneumatik UHP a zimních pneumatik pro SUV a lehká nákladní vozidla. Inovace značky Nexen vzbudily ohlas i v oblasti designu, kde se pyšní až čtyřmi z nejlepších světových ocenění. 

Winguard Snow G3, nejnovější přírůstek společnosti Nexen

Pneu Nexen Winguard Snow G3

Nejnovější pneu v nabídce Nexen vyniká kratší brzdnou dráhou na mokru i sněhu a nízkou hlučností.

Nexen se zaměřuje na výrobu pneumatik pro osobní automobily, lehká užitková vozidla (LUV) a sportovně užitková vozidla (SUV). Jako originální komponenty pro některé modely je používá řada automobilek včetně Škoda Auto a korejských značek Hyundai a Kia, které mají továrny v Česku a na Slovensku. Pneumatiky značky Nexen jsou vyráběny tak, aby splňovaly všechna náročná očekávání, ale přitom si udržely příznivou pořizovací cenu. Pneumatiky Nexen vám poskytnou bezpečnost, stabilitu a pohodlí na jakékoliv vozovce. Nejnovějším přírůstkem této společnosti je pneumatika Nexen Winguard Snow G3, která potěší všechny ekonomicky smýšlející majitele menších vozů. Pneumatika se díky nové vylepšené směsi pyšní příznivou cenou, kratší brzdnou dráhou na mokru i na sněhu, nízkou hlučností a vynikajícími jízdními vlastnosti i na namrzlé vozovce.

Pneumatiky značky Nexen právoplatně patří mezi motoristy k oblíbeným značkám jak svou kvalitou, tak i příznivou cenou. A jak jste na tom vy? Už máte vybráno? Pokud ne, mrkněte i na kompletní nabídku zimních pneu značky Nexen.

 

Vybrat zimní pneu Nexen

 


Zdroj fotografií: AZ pneu, Nexen

Nahoru