Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Nakoupili jste pneu Pirelli u nás na prodejně? Získejte výměnu poškozených gum zdarma

Chcete si pořídit nové špičkové obutí, ale chcete mít jistotu, že vás o tuhle investici co nevidět nepřipraví ostrá překážka na silnici? Výrobce pneu Pirelli nabízí šikovný garanční program P Zero Club na poškozené gumy. Po nákupu obutí Pirelli o průměru 15 palců a víc máte v případě defektu záruku výměny za nové. Jak tuto garanci získat? Přečtěte si náš článek.

Garance výměny poškozené pneu Pirelli

Výrobce špičkových pneu Pirelli nabízí členství v garančním programu P Zero Club. Získejte nové pneumatiky za ty poškozené.

P Zero Club nabízí exkluzivní výhody pro majitele pneu Pirelli

Výrobce pneumatik Pirelli se rozhodl přinášet klid do duší motoristů. Rád vás uvítá ve svém P Zero Clubu, kde pro vás vytvořil svět plný exkluzivních výhod. Jednou z nich je také garance TYRElife, kterou získáte, pokud si koupíte alespoň 2 pneumatiky Pirelli o průměru 15 palců a víc a zaregistrujete se pomocí osmimístného kódu z registrační karty, kterou obdržíte při nákupu pneumatik od svého autorizovaného prodejce. Tato garance se vztahuje pouze na zákazníky, kteří nakoupí u nás v kamenné prodejně v Opavě.

Garance TYRElife vám zaručuje ZDARMA výměnu poškozené pneumatiky za novou v případě defektů, jako je propíchnutí cizím tělesem, náraz na obrubník, ale také v důsledku požáru.

Pokud tedy váš vůz dosud jen snil o prémiových pneumatikách Pirelli, jejichž kvalitu prověřují i piloti F1, už se nemusíte bát mu jeho sny splnit, protože vaše investice bude pod neprůstřelnou ochranou Pirelli, kterou získáte po splnění Podmínek členství v klubu P Zero

Líbí se vám možnost ušetřit nákladné připojištění obutí? Pořiďte si pneumatiky Pirelli a staňte se členem P Zero Clubu.

 

Obujte svému vozu na léto kvalitní pneu Pirelli

 

Zdroj fotografií: AZ pneu

Nahoru