Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Test moto pneumatik 2017: pneumatiky na cestovní motorky

Kvalitní pneumatiky na motorku musí splňovat přísné požadavky na bezpečnost a odolnost proti poškození. Majitelé cestovních motorek navíc ocení i pohodlí na dlouhých trasách. Časopis Motocykl pro vás otestoval 6 typů pneumatik pro cestovní motorky v různých podmínkách.

Testování moto pneu pro cestovní motorky 2017

Které moto pneu lze doporučit? Časopis Motocykl prověřil jízdní vlastnosti 6 typů pneumatik pro cestovní motorky za rok 2017.

Vybrat ty správné pneumatiky na motorku vyžaduje určitou zkušenost a přehled. Každý typ motorky má jiné vlastnosti a jízda na něm různá specifika. Jiné nároky na pohodlí bude mít sportovní enduro a jiné cestovní motorka, na které strávíte týdenní dovolenou.

Co zahrnoval test moto pneumatik 2017?

Test moto pneumatik oblíbeného časopisu pro motorkáře se věnoval všem disciplínám, které cestovní motorky běžně absolvují. Nové cestovní pneumatiky na motorku byly vyzkoušeny na suchém i mokrém povrchu v různých polohách a při různých rychlostech jízdy. Testovala se přesnost řízení, agilita, stabilita v zatáčkách i na rovině, přilnavost i brzdná dráha.

Výsledky testu moto pneumatik na cestovní motorku

Zdroj fotografií: Depositphotos.com

Nahoru