Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Užili jste si letošní Motoscuk? My určitě

Ve dnech 9. – 11. 6 proběhl v Hlučíně již tradičně největší motorkářský sraz na severní Moravě – Motoscuk 2017. Účastnilo se jej téměř 3 000 návštěvníků (a to jak z řad motorkářů, tak veřejnosti). A protože motorky jsou pro nás v AZ Pneu srdeční záležitost, opět jsme tuto akci podpořili jako jeden z partnerů.
Návštěvníci Motoscuku měli možnost si vybrat z bohatého programu. Krom vystoupení kapel jako Škwor, Traktor nebo Malignant Tumour se mohli zúčastnit celé řady soutěží, shlédnout na krásy Hlučínska z kokpitu helikoptéry nebo zhlédnout ukázku schopností hasičských záchranných sborů.

Podívejte se i na krátké video z akce:

Součástí programu byla i páteční spanilá jízda na motorkách, výstava strojů Yamaha a pro nejmenší byla určená dětská zóna, kde mimo jiné probíhala osvěta ohledně bezpečnosti v silničním provozu – a tím jsme výčet všech aktivit a vystoupení ani zdaleka nevyčerpali. O zábavu bylo zkrátka dobře postaráno a všeobecnou pohodu nezkazil ani sobotní déšť.

IMG-20170612-WA0042

Takto vypadal náš stánek v areálu Motoscuku.

Tým AZ Pneu na takovéto akci pochopitelně nemohl chybět – v areálu jsme proto postavili vlastní stánek a dokonce jsme uspořádali i soutěž o hodnotné ceny. Vítězové si domů odvezli moto batoh, nabíječku a poukaz v hodnotě 3 000 korun.

WP_20170610_16_27_09_Pro

Náš stánek se i přes nabitý program akce těšil pozornosti návštěvníků.

Letošní Motoscuk se nadmíru povedl, a proto děkujeme všem organizátorům i návštěvníkům za parádní víkend. Akce jsme se zúčastnili již potřetí a věříme, že i následující jubilejní ročník Motoscuku se ponese v podobně příjemném a přátelském duchu. Tak zas za rok!

Nahoru