Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Vyhrajte moto-kurz ve škole Josefa Sršně! A sadu pneu Continental k tomu

Ovládněte na své motorce království běžného provozu. S kurzem Motoškoly Josefa Sršně to půjde samo. Právě teď ho můžete vyhrát, když správně odpovíte na docela banální otázku. Psst… my odpověď známe.

Motorka s pneu Continental

Pochopte svůj stroj, jezděte s přehledem a bezpečně. A nejlépe na nových pneu Continental.

Soutěž Contihra 2019 s výhrou v podobě zájezdu na Tour de France se rozjela ve velkém stylu. A nebyl by to Continental, kdyby nepřipravil soutěžní chuťovku i pro motorkáře. O co všechno v akci Contimoto jde?

Co můžete vyhrát?

Kurz renomované Motoškoly Josefa “Sršně” Šilera v hodnotě 6 000 Kč vás naučí bezpečně zvládat nástrahy běžného provozu, nepředvídatelné krizovky i intenzivní brzdění.

Pokud tuto cenu získáte, můžete kurz absolvovat na nových motopneu Continental dle vlastního výběru, které jsou součástí výhry!

Jak to zařídit?

  1. Jděte na web soutěže Contimoto.
  2. Zaklikněte správnou odpověď na jednoduchou otázku. Pokud si nevíte rady, odpověď najdete na našem webu. Třeba tady. 😉
  3. Zaregistrujte se do soutěže.
  4. Začněte se těšit na vyhlášení výherců. Výhru získají 3 z vás, kteří se nebojí několika málo kliknutí.

Protože soutěž trvá do 30. 9. 2019, doporučujeme vybrat ještě nějaké moto-pneu Continental na aktuální sezónu. Nezáleží, jestli sedláte silniční moto, scooter, nebo třeba enduro… V AZ Pneu pro svou mašinu to pravé obutí vždycky najdete. Ale teď už vzhůru do moto-soutěže!

 

 

Zdroj foto: Depositphotos.com

Nahoru