Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Žhavé letní pneu-novinky jsou konečně tady!

Na sklad AZ Pneu dorazily novinky od těch nejlepších výrobců pneumatik. Každá z šesti letních pneu může nabídnout kvalitu zpracování, která nadchne i ty nejnáročnější řidiče. Dlouhou životnost i vysokou odolnost za větru i deště… Ale nebudeme je dál vychvalovat. Přišel čas se na ně podívat pěkně zblízka!

Nové letní pneumatiky

Nové pneumatiky od předních světových výrobců máme skladem!

Bravurní Bravuris 5HM

Barum Bravuris 5HM

Mimořádný kilometrový výkon, nízký valivý odpor a spolehlivá trakce – to je nový Bravuris 5HM a jeho revoluční směs High Mileage s novou polymerní technologií.

Nekompromisní Continental EcoContact 6

Continental EcoContact 6

V čem je nový EcoContact 6 lepší než skvěle hodnocená „pětka“? Nechme mluvit čísla.

  • Díky směsi GreenChilli 2.0 dosahuje o celých 20 % vyšší kilometrový výkon a o 15 % nižší valivý odpor.
  • Homologace od 12 výrobců automobilů pro střední a vyšší třídu.

Tichý jako Michelin Primacy 4

Michelin Primacy 4

Pouhých 69 decibelů – tak nízká je hlučnost novinky od Michelinu, která v přilnavosti za mokra dosahuje skvělého hodnocení A a tím se právoplatně řadí mezi nejlépe hodnocené letní pneu na trhu.

Luxusní vykuk Hankook

Hankook K 127 Ventus S1 Evo 3

Pokud vám garáž zdobí pořádný supersport, nezaslouží si nic jiného než nový luxusní Hankook s inovativním asymetrickým dezénem, který zvládne váš vůz ukočírovat i v těch nejvyšších rychlostech. Chcete na to na dálnici pořádně šlápnout? Pak už dál hledat nemusíte.

Spolehlivost, solidnost, Sebring

Sebring Road

Svůj název si novinka od Sebringu nevysloužila jen tak náhodou. Stane se vám spolehlivým partnerem na cestách, který vás podrží v každé zatáčce. Navíc za rozumnou cenu!

Kleber – kvalita za kačku

Kleber Dynaxer HP4

Tenhle nejnovější přírůstek do řady Kleber Dynaxer HP se může pochlubit o 13 % kratší brzdnou drahou na suché i mokré vozovce ve srovnání s jeho předchůdcem. Jinak může nabídnout přesně to, co byste od francouzské značky čekali – vysokou kvalitu za překvapivě nízkou cenu.

Kdybyste si náhodou nevybrali z novinek, můžete samozřejmě vybírat také z naší kompletní nabídky ostatních letních pneumatik. Tak se na ně mrkněte, čas na přezutí je na spadnutí!

Nahoru