Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Získejte zdarma nové zimní pneumatiky v hodnotě až 10 000 Kč

S nadcházející zimní sezónou si výrobce pneumatik Barum připravil pro své příznivce soutěž o sadu pneumatik Barum v hodnotě až 10 000 Kč. Neváhejte a využijte jedinečnou příležitost, jak ještě před zimou získat novou sadu zimních pneumatik nebo se již teď vybavit letní sadou, ať máte o starost méně následující jaro. 

Soutěž o pneu Barum

Zapojte se do soutěže a vyhrajte nové pneu ZDARMA.

Pravidla soutěže

Pravidla soutěže jsou jednoduchá. Stačí se v době jejího konání, tedy od 14. 9. do 22. 11. 2020 včetně, zaregistrovat na internetových stránkách barumhra.cz a vyčkat, zda-li se právě na vás usměje štěstí. Losování výhry proběhne následující den 23. 11. 2020 elektronicky pomocí aplikace náhodného výběru. Do losování budou zařazeny všechny platné webové registrace, které budou do soutěže řádně doručeny. Za celou soutěž bude vylosován jeden výherce, který získá poukaz na odběr sady pneumatik Barum dle vlastního výběru v maximální hodnotě 10 000 Kč včetně DPH. Podrobná pravidla soutěže najdete zde

Pneumatiky Barum, vynikající kvalita z České republiky

Pneumatiky společnosti Barum jsou chytrou volbou tradiční české výroby. Již od svého založení v roce 1932 si klade společnost Barum za svůj cíl jediné – aby jejich pneumatiky byly odolné, výkonné a především cenově dostupné. Jejich vize se stala realitou a pneumatiky společnosti Barum prokázaly své nejlepší vlastnosti na mezinárodních závodech mezi lety 1931 a 1960. Dalším milníkem v historii společnosti bylo sloučení s německým výrobcem pneumatik Continental v roce 1993. Od té doby společnost Barum těží ze zkušeností a schopností německého výrobce pneumatik i z jeho výzkumné kapacity a vysoce efektivních špičkových technologií výroby pneumatik. Výsledkem jsou kvalitní pneumatiky za příznivou cenu pro osobní automobily, SUV i dodávky.

Barum Polaris 5, náhradník legendární Barum Polaris 3 

Královnou mezi zimními pneumatikami je již několik let model Barum Polaris 3, který je oblíbený mezi ekonomicky smýšlejícími řidiči, co hledají bezpečné zimní obutí za příznivou cenu. V roce 2018 si k oslavě 70. výročí společnost nadělila nový model zimních pneumatik Barum Polaris 5, jež dostal nelehký úkol nahradit legendární Barum Polaris 3

Pneu Barum Polaris 5 je vhodná pro automobily střední třídy a SUV. Zaměřuje se na mírné zimy, které nejsou jenom o sněhu, ale i o ranních námrazách a odpolední mokré vozovce. Díky speciálnímu designu dezénu zaujme dobrou trakcí na sněhu a oproti svým předchůdcům slibuje mnohem lepší jízdní vlastnosti, a to na všech typech povrchů. 

Společnost Barum patří v České republice k těm nejoblíbenějším. Sáhne po nich každý pátý řidič. A nejinak je tomu i v zahraničí. A co vy? Vsadíte na taky českou kvalitu?

 

Zapojit se do soutěže

 

Zdroj fotografií: AZ pneu, Barum

Nahoru