Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Získejte zpět peníze z každého nákupu u AZ Pneu a dalších 2800 společností!

Ať už vám doma v garáži stojí fastback nebo hatchback, určitě oceníte naši novou Cashback kartu, se kterou můžete začít čerpat výhody, které opravdu chcete. Nevěříte? Rádi vám ji představíme pěkně zblízka.

Cashback u AZ Pneu

Využijte výhod Cashback karty u AZ Pneu a dalších více než 2800 partnerských společností.

Co s kartou Cashback získáte

    • 3 % zpět z každé faktury v našem autoservisu AZ Pneu.
    • O 50 % nižší cenu uložení vašich pneumatik – místo 400 Kč zaplatíte jen 200 Kč.
    • Rychlou kontrolu vozidla úplně zdarma.
    • 10% slevu na náhradní díly.
    • Pravidelně zvýhodněnou cenu kontroly geometrie. Pokud si myslíte, že ji ještě nepotřebujete, doporučujeme si pro jistotu přečíst náš článek. Možná měření potřebujete dříve, než byste čekali.
    • Pravidelně zvýhodněnou cenu čištění klimatizace.

A jak si ji zařídit?

Je to velmi jednoduché. Po registraci u nás vám přijde SMS s přihlašovacími údaji. Poté stačí navštívit Cashback World a v pravém horním rohu se Přihlásit. Zde zadáte vaše přihlašovací údaje z SMS. Vyplníte své číslo účtu, aby vám peníze mohly chodit zpět ze všech nákupů u partnerů CASHBACKu.

Na webu zároveň najdete všechny e-shopy a kamenné prodejny ve vašem okolí, včetně servisu AZ Pneu. Můžete tak získat slevy nejen od nás, ale i u dalších 2800 partnerských společností v ČR, jako je AliExpress, Mall.cz, Kiwi, Booking, Tescoma, Prozdravi.cz, Bezvasport, Kasa, Zoohit, Sconto, Notino, Baťa, Deichmann a spousta dalších.

Zkrátka nepřijdou ani uživatelé mobilních zařízení. Pro všechny, co mají chytrý telefon, je k dispozici aplikace Cashback App, kde budete mít vše pohromadě včetně čárového kódu vaší karty.

Tak na co ještě čekáte?

Už jste se u nás zaregistrovali, abyste mohli dostat peníze zpět? Nic vám nebrání v tom, abyste začali výhodněji nakupovat! Pokud jste to ještě nestihli, přijďte k nám a staňte se našimi věrnými zákazníky. Výhody na sebe nenechají dlouho čekat.

Zdroj fotografií: Depositphotos.com

 

Nahoru