Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Moto pneu Continental patří stále k nejžádanějším v Evropě

Značka Continental obouvá už několikátou generaci motorkářů a přední pozice obsazuje v oblíbenosti i testech pneumatik. Klíčem k jejich úspěchu jsou inovativní technologie, díky kterým mají pneumatiky perfektní přilnavost za každého počasí, konstantní výkon a dlouhou životnost. Podívejte se na výběr těch nejlepších pro různé typy motocyklů.

moto pneu od Continental

Moto pneumatiky Continental jsou stále oblíbené na okruzích, silnicích i v terénu.

ContiRaceAttack 2 oslní amatérské závodníky

Okruhový dezén pneumatik Continental ContiRaceAttack 2 s homologací DOT nadchne každého amatérského závodníka. Směs BlackChilli Race zajišťuje jejich rychlé zahřátí a díky své konstrukci jsou stabilní při brzdění i výjezdu ze zatáček.

Pneumatiky ContiRaceAttack 2

Závodní pneumatiky ContiRaceAttack 2 vás na trati podrží za jakýchkoliv podmínek.

Ať už vás na trati zastihnou jakékoliv podmínky, tyto pláště si dokážou udržet konstantní teplotu. V kombinaci s modelem ContiRaceAttack 2 Street navíc dosáhnete delší životnosti, což oceníte především u vytrvalostních závodů. Pro jízdy na závodním okruhu doporučujeme použít ohřívače pneumatik.

ContiRoadAttack 4 – cestovní pneu ve sportovním hávu

Mezi letošní moto novinky zařadil Continental model ContiRoadAttack 4, který je jako stvořený pro sportovně-cestovní mašiny s vysokým výkonem. V tomto segmentu předčí své konkurenty v pohodlí, stabilitě i vysokém kilometrovém nájezdu. Disponuje však i čistě sportovními vlastnostmi, které ho právem řadí mezi Hyper-Touring pneumatiky.

Pneumatiky ContiRoadAttack 4

Model ContiRoadAttack 4 dodá na výkonu i starším cestovním motorkám.

ContiRoadAttack 4 se můžou pochlubit technologií GripLimit Feedback, díky které mají vylepšenou odezvu i při velkém náklonu, a technologií TractionSkin, s níž stačí krátké zajetí před využitím na plný výkon. Za každého počasí se u těchto gum můžete spolehnout také na špičkový záběr.

ContiSportAttack 4 – stabilní i v extrémních náklonech

Pláště Continental ContiSportAttack 4, navržené pro superbiky, zaručují maximální handling za mokra díky technologii RainGrip, která německého výrobce pravidelně posouvá na přední místa v testech pneumatik. Jejich konstrukce zaručuje větší přilnavost a stabilitu i v zatáčkách, což oceníte, pokud holdujete extrémním náklonům. Dávejte ale pozor na nedorozumění s auty v běžném provozu. Raději si zajeďte na okruhu, kde si vlastnosti těchto pneumatik užijete na maximum.

Pneumatiky ContiSportAttack 4

Díky rychlému zahřátí budete mít s pneu ContiSportAttack 4 jistotu už od prvních kilometrů.

ContiStreet pro lehké motocykly

S pneumatikami Continental ContiStreet se můžete spolehnout, že vás při vašich každodenních jízdách dovezou vždy včas a bezpečně do cíle. Ingredience revoluční směsi dezénu převzaly od prémiového vítěze testů ContiRoadAttack 3, takže dokonale přilnou na mokru a užijete si s nimi i vyšší kilometrový nájezd. Navíc jsou více odolné vůči defektům. Nemusíte tedy mít strach, že byste do práce nebo na schůzku přijeli pozdě.

Pneumatiky ContiStreet

Diagonální pneumatiky ContiStreet s revoluční dezénovou směsí jsou spolehlivé za každého počasí.

ContiTrailAttack 3 – prvotřídní vlastnosti na silnici i v terénu

Majitelé cestovních endur a offroadů si přijdou na své s pneumatikami Continental ContiTrailAttack 3, které si i po několika tisících kilometrech zachovávají vysoký a konstantní výkon. Tuto vlastnost má na svědomí specifický dezén, směs MultiGrip a propracovaná konstrukce pneumatik. Díky technologii TractionSkin se zahřejí už po 1500 metrech, takže jejich stabilitu na silnici i v náročném terénu si můžete „osahat“ téměř okamžitě.

Pneumatiky ContiTrailAttack 3

Optimalizovaná závodní směs pneumatik ContiTrailAttack 3 vám zaručí možnost vytěžit z nich maximální výkon.

TKC 70 Rocks – adventure pneumatika s výkonem offroadové

Chcete si při offroadových vyjížďkách i na silnici užít více dobrodružství? Obujte svůj stroj do pneumatik Continental TKC 70 Rocks a sami se přesvědčte o jejich skvělém výkonu na asfaltu i vylepšené trakci v terénu. Díky dokonalému rozmístění zubů v dezénu oceníte také nižší hlučnost. Zadní plášť můžete dokonce zkombinovat s klasickou přední pneumatikou TKC 70.

Pneumatiky TKC 70 Rocks

S pneumatikami TKC 70 Rocks můžete bez obav vypustit adrenalin na silnici i v terénu.

Nevybrali jste si z těchto modelů? Podívejte se do naší kompletní nabídky moto pneumatik Continental, kde svého favorita určitě najdete!

 

Kompletní nabídka moto pneu Continental

 

Nahoru