Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Obujte moto pneu Michelin ze skupiny Power a získejte dárek

Řada moto pneumatik Michelin Power si své příznivce najde mezi „silničáři“, milovníky sportovní jízdy i okruhovými dravci. Jak už je u tohoto výrobce zvykem, můžou se pláště pyšnit dlouhodobou výdrží, ale i skvělým gripem nebo ovladatelností na mokrých tratích. K jejich nákupu od nás nyní získáte dárek. Ke kterým sadám se akce vztahuje?

Triko jako dárek k moto pneu Michelin

 Klopte zatáčky s moto pneu Michelin jako na drátkách. 

S originálním trikem Michelin budete na trati v suchu

Pořiďte si vybranou sadu pneu z řady Michelin Power a získejte triko Michelin zdarma. Postará se o odvod potu, takže se budete moct naplno věnovat řízení a nebudete ulepení ani po celodenní vyjížďce. Akce platí jen do vyprodání zásob, tak na nic nečekejte. 

Triko získáte s nákupem těchto moto pneu Michelin:

Vyberte moto pneu ze závodního klanu Michelin Power

Všechny gumy z této rodiny mají špičkové vlastnosti závodních pneumatik. Takže ať už najedete na trať či na pěkně klikatou silnici, užijete si sportovní jízdu. Zároveň vás nezklamou svou spolehlivostí i adekvátní reakcí, a proto vás nezradí ani na každodenních cestách na silnicích.

Michelin Power 5

Tahle moto michelinka má perfektní přilnavost a ovladatelnost za mokra a k tomu se může chlubit vysokým nájezdem, což z ní dělá eso ve vaší garáži. Michelin Power 5 je určená pro sportovní jízdu, ale při prohánění českými luhy a háji vás také nezklame.

Moto pneu Michelin Power 5

Pořiďte si eso Michelin Power 5 do garáže a trumfněte všechny ostatní moto pneu. 

Novinka Michelin Power 6

S touto novinkou z dílny Michelin si užijete sportovní jízdu naplno. Díky bohatým zkušenostem z motorsportu je model Power 6 navržený tak, abyste se cítili jako na závodní trati. Vylepšená směs se stará o přesné ovládání na suché i mokré trati a s maximálním gripem tam můžete vyjet vstříc novým zážitkům s jistotou.

Pneu Michelin Power 6

S těmito hypersportovními pneumatikami se špičkovou přilnavostí si užijete mimořádně vysoký kilometrový výkon.

Michelin Power GP

Michelin Power GP vyniká ideálními vlastnostmi pro sportovní motocykly, které vyjíždějí i na veřejné komunikace. Na závodním dnu nebo tréninku na trati se ale za její obojživelnost rozhodně stydět nemusíte

Moto pneu Michelin Power GP

Pořiďte si obojživelníka Michelin Power GP, který vás nezklame na silnici ani na závodní trati. 

Novinka Michelin Power GP2

Zbrusu nový model Michelin Power GP2 se sice jako doma cítí na závodní trati, ale bez obav s ním můžete vyrazit i na silnici. Pláště jsou totiž homologované i pro běžné ježdění. Jsou navržené týmem inženýrů MotoGP, takže se při jízdě budete moct spolehnout na špičkovou ovladatelnost a přilnavost nejen při klopení zatáček. Pokud sedláte supersportovní mašinu, neváhejte a vyzkoušejte, zač jsou toho loket.

Sportovní moto pneu Michelin Power GP2

Oproti svým předchůdkyním jsou tyto pneu ještě přilnavější na suchu i mokru.

Další nabídku moto pneumatik Michelin pro váš stroj najdete v našem e-shopu. Stačí jen pohodlně vyfiltrovat požadované parametry.

 

Kompletní nabídka moto pneu Michelin

 

Zdroj fotografií: Michelin, AZ pneu

 

Nahoru