Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Obujte moto pneu Michelin a získejte k nim značkový batoh

Chcete do nové moto sezony vyrazit v top formě na špičkových moto pneumatikách? Využijte naší nabídky. Pořiďte u nás pláště Michelin a jako dárek od nás dostanete značkový batoh, který využijete třeba i při pěších túrách nebo do práce. Ke kterým moto pneumatikám batohy rozdáváme? To zjistíte na dalších řádcích.

Batoh Michelin zdarma k nákupu moto pneumatik

Batohy Michelin rozdáváme k vybraným moto pneumatikám z rodiny Road.

Stylový batoh Michelin bude vaším pomocníkem na cestách

Batoh Michelin se vám bude hodit na krátké trasy na motorce, ale například i při cyklovýletech nebo pěších túrách. Je vyrobený z kvalitního materiálu, má prostornou hlavní kapsu, která pojme vše potřebné na cestu, a dvě menší kapsy na drobnosti. Na bocích batohu jsou síťované kapsy na láhev, abyste mohli vždy pohodlně doplnit tekutiny. A ke kterým pneumatikám ho získáte? Jsou to vybrané sady moto pneu Michelin z rodiny Road, které představujeme níže. Akce platí do vyprodání zásob.

Moto batoh Michelin jako dárek

Nenechte si ujít naši skvělou nabídku a získejte originální batoh Michelin k vybraným cestovním moto pneumatikám.

Moto pneu z cestovního klanu Road

Všechny gumy z této rodiny vynikají špičkovými vlastnostmi na mokrém povrchu. A jak už je u Michelinu zvykem, mají skvělou výdrž. Zkrátka, nezradí vás na každodenních vyjížďkách ani na trasách za hranice všedních dní.

Micheli Road 5

Díky technologiím Michelin 2CT, 2CT+ a Water Evergrip vám pneumatiky Michelin Road 5 poskytnou vynikající přilnavost za mokra. A to i při 50% opotřebení. Nabízí také skvělý výkon díky patentované technologii Michelin Radial ACT+. Užijete si zkrátka perfektní požitek z jízdy v jakémkoliv počasí.

Pneumatiky Michelin Road 5

S modelem Road 5 se můžete spolehnout na skvělou přilnavost na mokré vozovce, i když budou z poloviny opotřebované.

Michelin Road 6

Nejnovější verze uznávané silniční pneumatiky Michelin Road 6 má o 15 % vyšší přilnavost na mokrém povrchu než její předchůdkyně. A to díky zcela novému dezénu a 100% silikové technologii běhounové směsi. Ta má podle srovnání s modelem Road 5 také o 10 % delší životnost.

Moto pneumatiky Michelin Road 6

Vypadají stejně, ale každá je jiná. Oproti „pětkám“ najedete s Road 6 o 10 % více kilometrů.

Michelin Road 6 GT

Jste vyznavači dlouhých cest a máte některou ze silných mašin z kategorie Grand Tour? Pak zvolte těžší kalibr. Výše zmíněná řada Road 6 v provedení GT je zkonstruovaná s ohledem na použití pro velké cestovní mašiny, které si žádají maximální přilnavost a velkou výdrž. Díky inovacím a použitým technologiím nabízejí ve srovnání s modelem Road 5 GT delší kilometrový proběh i lepší přilnavost.

Cestovní pneumatiky Michelin Road 6 GT

Řada Road 6 GT je určená pro výkonné grandtourery těžší váhy.

Všechny tyto modely jsou ideální volbou pro vaše krátké vyjížďky i dlouhé trasy. Pokud jste si ale nevybrali a oželíte batoh Michelin, zvolte si jiný model či značku z naší nabídky moto pneu.

 

Prozkoumat nabídku moto pneumatik

 

Zdroj fotografií: Depositphotos, AZ pneu, Michelin

Nahoru