Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Ty nejlepší pneu Michelin pro bezstarostnou letní jízdu

Pneumatiky Michelin jsou známé svým vysokým kilometrovým nájezdem i prvotřídními jízdními vlastnostmi, které je v bezpečnosti řadí na přední příčky. Podívejte se na osvědčené letní i celoroční dezény pro osobní a užitkové vozy, které vám zjednoduší výběr nového obutí.

pneumatiky michelin 2022

Mezi letními i celoročními pneumatikami Michelin si najdou to své řidiči osobních i užitkových vozů.

Michelin Primacy 4+ s novou generací technologie EverGrip

Pneumatiky Michelin Primacy 4+ jsou nástupcem modelu Primacy 4. Díky vylepšené technologii EverGrip oceníte ještě vyšší kilometrový nájezd a aquaplaning pro vás už nemusí být noční můrou. Hlavní inovací je kombinace dvou tuhostí běhounu. S ubývajícím vzorkem je pneumatika měkčí, pružnější a tím i přilnavější. S narůstajícím počtem kilometrů se navíc drážky obnovují, takže si své vynikající brzdné vlastnosti a odolnost na mokré vozovce pneumatika uchovává i na sklonku životnosti.

pneumatiky michelin primacy 4+

Michelin Primacy 4+ zaručují dlouhotrvající bezpečnost i při vysokém kilometrovém nájezdu.

Dalším plusem je i technologie MaxTouch Construstion. Ta se stará o rovnoměrné rozložení síly při akceleraci, prudkém brždění i zatáčení, což zajišťuje maximální kontakt s vozovkou a prodlužuje životnost pneumatik. V krizových situacích tak svůj vůz ovládnete bez většího skřípění zubů.

Michelin Pilot Sport 4S pro maximální požitek z jízdy

Prémiové pneumatiky Michelin Pilot Sport 4S jsou vyvinuté jak pro jízdu po silnici, tak příležitostně po závodní trati. Díky hybridní směsi pryže vám poskytnou dokonale přesnou odezvu na každý váš pokyn. Získají si vás také svým vynikajícím výkonem na suchém a mokrém povrchu, stejně jako brilantními brzdnými vlastnostmi.

Pneumatiky Michelin Pilot Sport 4 S

Model Pilot Sport 4S je originální výbavou vysokovýkonných vozidel Ferrari, Porsche nebo Mercedes-Benz AMG.

Michelin Pilot Sport 4 SUV už nebudete chtít sundat

V terénu i při sportovní jízdě vám Michelin Pilot Sport 4 SUV vykouzlí úsměv na tváři. Díky obojživelnému dezénu si poradí s rozpálenou silnicí i mokrou vozovkou. Za mokra dokonce dosahuje v testech hodnocení „A“. Proto jste s ní v bezpečí před aquaplaningem i v tom největším lijáku.

Pneumatika Pilot Sport 4 SUV má dále:

  • velmi krátkou brzdnou dráhu na suchu i mokru,
  • vynikající ovladatelnost na mokrém povrchu
  • a nízký valivý odpor, díky kterému uspoříte palivo a neopotřebíte tolik samotné pneumatiky.

Pneumatiky Michelin Pilot Sport 4 SUV

S pneumatikami Michelin Pilot Sport 4 SUV si užijete jízdu v terénu i na mokré vozovce, kde pneu vyniká svou odolností proti aquaplaningu.

Michelin Pilot Sport 5 nadchnou příznivce sportovní jízdy

Pilot Sport 5 jsou letní pneumatiky 5. generace, které vynikají svou reakceschopností a stejně jako Primacy 4+ disponují technologií MaxTouch Construction. K rychlé jízdě vás nechceme nabádat, ale i když pojedete dvoustovkou, pneumatiky vás podrží a nabídnou spolehlivé jízdní vlastnosti.

pneumatiky michelin pilot sport 5

Dvojitý dezén pneumatik Michelin Pilot Sport 5 zajišťuje výbornou přilnavost na mokré vozovce i na suchu.

O efektivní odvádění vody se starají široké podélné drážky na vnitřní straně a v porovnání s předchozím modelem Pilot Sport 4 je ochrana proti aquaplaningu vyšší nejméně o 10 %. Tuhé dezénové bloky na vnější straně zase zajišťují větší přilnavost na suché vozovce. Michelin zapracoval i na elegantním designu. S matným černým pruhem na bočnici, připomínající samet, bude vaše jízda ještě stylovější.

Michelin e·PRIMACY si drží oblibu mezi ekomobilisty

Chcete zmenšit svou uhlíkovou stopu? S pneumatikami e·PRIMACY ušetříte náklady na palivo nebo prodloužíte dojezd baterie vašeho elektromobilu v průměru o 7 %. Za snižováním energetických ztrát stojí speciální směs pryže Energy Passive, vzduchotěsná vrstva EnergyAirShield a bočnice CoolRunning. V Michelinu ale nezapomněli ani na bezpečnost. Drážky ve tvaru U spolehlivě odvádí vodu a i po 30 000 km zůstává brzdná dráha stejná.

pneumatiky michelin e primacy

Ekologické letní pneumatiky Michelin e·PRIMACY zmenší vaši uhlíkovou stopu až o 174 kg CO2 za celou dobu jejich užívání.

Michelin Pilot Sport EV: jako stvořená pro dlouhodobou výdrž sportovních elektromobilů

Michelin Pilot Sport EV jsou pneumatiky inspirované Formulí E, které vám dovolí šlápnout na plyn vašeho sportovního elektromobilu. Díky promyšlenému receptu směsi pryže PowerGreen se můžete spolehnout na efektivní výkon a prodloužený dojezd baterie až o 60 kilometrů. Technologie MICHELIN Acoustic se zase stará o nižší hlučnost běhounu, takže budete mít mnohem komfortnější požitek z jízdy.

Pneumatiky Michelin Pilot Sport EV

Model Pilot Sport EV vás nadchne nízkou hlučností, vyšším nájezdem na jedno nabití baterie a dlouhou životností.

Další devizou těchto sportovních pneumatik je technologie MaxTouch Construction, která zajišťuje:

  • maximální kontakt s vozovkou,
  • rovnoměrné rozložení sil při akceleraci i brzdění
  • a delší životnost běhounu.

Jsou zkrátka stvořené pro všechny, které svádí svižnější jízda elektromobilem po rovnice i v zatáčkách za jakéhokoliv počasí, a kterým není lhostejné naše životní prostředí.

 

Spolehněte se na experta v kategorii celoročních pneumatik: Michelin Crossclimate 2

Pneumatika Michelin Crossclimate 2 je lídrem v bezpečnosti jízdy za jakéhokoliv počasí. Má skvělý výkon na sněhu a mokru až do zákonem stanoveného opotřebení. Díky tepelně přizpůsobivé pryži s ní vyjedete bezpečně i na suchu.

Na běhounových blocích má výstupky, které zvyšují záběr na sněhu a drážky ve tvaru písmene V, co efektivně odvádí vodu a zaručují tak vynikající brzdné vlastnosti na mokru. Na blocích najdete i tzv. V-rampy, které maximalizují kontaktní plochu na letním suchém povrchu a zvyšují tak přilnavost včetně brzdných vlastností.

Dezén je navíc navržený tak, že minimalizuje energetické ztráty na palivu. Díky tomu se Michelin Crossclimate 2 hravě vyrovnává standardům letních pneumatik.

Pneumatiky Michelin Crossclimate 2

S pneumatikami Michelin Crossclimate 2 vyrazíte na cesty v jakémkoliv ročním období i počasí.

To nej od Michelinu pro řidiče užitkových vozů

Michelin Agilis 3 jsou odolné a šetrné k životnímu prostředí

Letní užitkové pneumatiky Michelin Agilis 3 se mohou pochlubit energetickou třídou B v kategorii valivého odporu, takže s nimi budete šetřit palivo i obsah peněženky. Co do přilnavosti na mokru spadají dokonce do třídy A. O špičkové brzdné vlastnosti za deště se stará technologie EverGrip. Díky zesílené konstrukci a patentovaným odvaděčům kamínků jsou ještě lépe chráněny před mechanickým poškozením. Samozřejmostí je, pro značku Michelin typický, dlouhý kilometrový nájezd.

Užitkové pneu Michelin Agilis 3

Michelin Agilis 3 mají patentované odvaděče kamínků uzpůsobené speciálně pro užitkové pneu.

S Michelin Agilis Crossclimate se můžete soustředit na podnikání

Nechcete na jaře a na podzim ztrácet čas přezouváním? S celoročními užitkovými pneumatikami Michelin Agilis Crossclimate se můžete plně věnovat tomu, co je pro vás důležité. Mají certifikaci 3PMSF, takže bez problému zaberou i na zasněženém povrchu nebo v blátě. Jsou výjimečně přilnavé na mokru, což dokazuje klasifikace v třídě A pro letní i zimní období, a díky své robustní konstrukci jsou prakticky nezničitelné.

Celoroční užitkové pneu Michelin Agilis Crossclimate

Michelin Agilis Crossclimate disponují ochrannými štíty na bočnici běhounu, které ho chrání před poškozením.

Michelin Crossclimate Camping nejen pro majitele karavanů

Nový model celoročních pneumatik Crossclimate Camping ocení řidiči užitkových i obytných vozů. I když sjedete z uhlazeného asfaltu na kamenitou cestu, nemusíte mít obavy, že byste pláště snadno prorazili. Dvojitá kostra a ochranné štíty na bočnici odolají silným nárazům a při větší zátěži je můžete bez obav více nahustit. Díky vysokému počtu drážek a lamel si pneumatiky poradí s mokrou vozovkou, blátem i sněhem.

pneumatiky michelin crossclimate camping

Crossclimate camping si mimo jiné zakládají na mimořádné úspoře paliva a vysokém nájezdu.

Vsaďte na vynikající jízdní vlastnosti, odolnost a dlouhou životnost pneumatik Michelin. O výměnu vašich zimních pneumatik na letní se rádi postaráme v našem opavském pneuservisu.

 

Vybrat letní pneu Michelin

 

Zdroj fotografií: Depositphotos, AZ pneu

Nahoru