Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Vyhrajte sadu pneu Continental ve hře Conti jede na zelenou

Letos se společnost Continental rozhodla malinko pozměnit formát klasické ContiHry a připravila soutěž „Conti jede na zelenou“. Každý účastník může ovlivnit, který z vybraných EKO projektů dostane finanční podporu na obnovu nebo provoz. Na pár kliknutí tak podpoříte dobrou věc a zapojíte se do slosování o nové pneu Continental s technologií ContiRe.Tex.

Vyhrajte pneu Continental

Podpořte dobrou věc a vyhrajte sadu nových pneumatik Continental.

Jak se zapojit do soutěže?

Abyste se zapojili do soutěže o tuto jedinečnou výhru, proklikněte se na stránky contijedenazelenou.cz. Na mapě si vyberte EKO projekt, který chcete podpořit, vyplňte své registrační údaje a potvrďte svůj hlas. Automaticky tak budete zařazeni do slosování o nové pneumatiky Continental. Hlasovat pro EKO projekt můžete do 31. 5. včetně.

Jaké zajímavé projekty můžete podpořit?

Do soutěže je zapojený vždy 1 projekt z každého kraje včetně hlavního města Prahy. Celkem tak máte na výběr ze 14 projektů, které bojují za dobrou věc. Podporu by si jistě zasloužily všechny, vybrat si ale můžete jen jeden. Podpoříte ten ze svého kraje, nebo dáte hlas „sousedům“?

Tyto i projekty z ostatních krajů najdete na mapě akce Conti jede na zelenou.

Obujte spolehlivé šampiony z německé stáje Continental. Na léto i celý rok >>

Kdy proběhne losování?

Výherce bude vylosován 5. 6. 2023 a společně s výherními projekty Continental zveřejněn 15. 6. 2023. Pokud budete mít štěstí a vyhrajete, dozvíte se to nejpozději do 10 pracovních dní. Informaci s blahopřáním vám pořadatel sdělí skrze e-mail a telefonní číslo, které jste zadali do registračního formuláře. 

Pro více podrobností k soutěži a výhře si můžete přečíst Pravidla akce.

Zjistili jste po zimě, že vzorek vašich letních pneumatik se už neslučuje s bezpečnou jízdou? Na nic nečekejte a pořiďte si nové kvalitní pláště Continental nebo jiné prověřené značky.

 

Vybrat nové letní pneu

 

Zdroj fotografií: Continental

 

Nahoru