Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Zapojte se do soutěže přestaveb Royal Enfield a ušetřete za novou mašinu

Patříte mezi příznivce přestaveb motocyklů a rádi byste si vyšperkovali novou mašinu? Pak zbystřete. Výrobce motocyklů Royal Enfield připravil společně s oficiálním českým distributorem Vintage Garage soutěž přestaveb Royal KickStart Battle #2. Účastníci soutěže mohou při splnění podmínek získat zpět čtvrtinu kupní ceny motocyklu, který se rozhodli upravit. Na tři vítězné motocykly pak navíc čeká i finanční odměna.

Motocykl značky Royal Enfield

Účastníci soutěže přestaveb motocyklů Royal Enfield získají zpět při dodržení soutěžních podmínek 25 % kupní ceny motorky.

Motorky Royal Enfield si o přestavbu přímo říkají

Pokud se ve světě motocyklů orientujete, značka Royal Enfield je vám určitě moc dobře známá. Její historie sahá až do poloviny 19. století. Své mašiny vyrábí tento indicko-britský kavalír nepřetržitě od roku 1901, a tak patří mezi nejstarší kontinuálně existující výrobce motocyklů na světě.

Díky cenové dostupnosti, jednoduché konstrukci a čistému designu jsou motorky Royal Enfield pro přestavby ideální. To si výrobce moc dobře uvědomuje, proto pravidelně organizuje akce a soutěže určené všem, kteří se do přestavby některé z nabízených mašin chtějí pustit. I když nejde o masově rozšířenou záležitost, přestavby jsou na vzestupu a lákají stále více příznivců plechových krásek.

V prvním ročníku soutěže Royal KickStart Battle jste si museli vybrat z jednoválcových modelů Bullet/Classic 500. V aktuálně pořádaném ročníku soutěže však máte mnohem volnější ruce. Pustit se totiž můžete do individuálních úprav oblíbeného modelu HIMALAYAN, stejně tak i do twin modelů INTERCEPTOR a CONTINENTAL GT 650.

Zapojte se do akce a získejte zpět 25 % kupní ceny motocyklu

Na všechny, kteří se do soutěže Royal KickStart Battle zapojí, čeká kompenzace ve výši 25 % kupní ceny motocyklu. A to už za nelehkou práci stojí! Finanční podpora je určena jak těm, kteří se do pořádné přestavby pustí svépomocí, tak těm, kteří ji svěří specializovanému custom úpravci. Musíte však splnit jednoduchou podmínku – úpravy stroje musí prokazatelně přesáhnout 1,5násobek finanční kompenzace. Současně musíte motocykl Royal Enfiled zakoupit od distributora v období od 15. 9. do 18. 12. 2020.

Pokud se například rozhodnete pro přestavbu modelu Interceptor 650 TWIN Mark Three, který dle aktuálního ceníku stojí necelých 180 000 korun, musíte do přestavby investovat minimálně 67 tisíc a pár drobných k tomu. O zařazení do soutěže však rozhoduje pořadatel, a tak vám i při splnění zmíněné podmínky nevzniká automatický nárok na kompenzaci.

Na vítěze přestaveb čeká finanční odměna

Co by to bylo za soutěž, kdyby zapojení účastníci neměli motivaci v podobě odměny. Proto se pořadatelé akce rozhodli absolutního vítěze klání přestaveb odměnit finanční částkou 30 tisíc korun. Majitel stroje, který se umístí na druhém místě, pak získá odměnu ve výši 20 tisíc korun a držitel bronzové medaile obdrží 10 tisíc korun.

Vyhlášení vítězů proběhne na Motosalonu 2021

Vyhodnocení soutěže přestaveb Royal Enfield a velkolepé představení všech upravených strojů proběhne příští rok na Motosalonu 2021. Ten by se měl uskutečnit ve dnech 4. až 7. března na brněnském výstavišti.

Pokud se chystáte tuto tradiční motorkářskou událost navštívit, slavnostní vyhlášení soutěže přestaveb si rozhodně nenechte ujít. Na Motosalonu se pravidelně prezentuje většina výrobců motorek a příslušenství, stejně tak i předních českých custom úpraven. Současně se vyhlašují i další soutěže a ankety včetně oblíbeného Motocyklu roku. Vítěze letošního ročníku jsme vám již dříve představili v článku Motosalon 2020: seznamte se s vítězi, který si nenechte ujít.

Zvažujete, že se do přestavby Royal Enfield mašin sami zapojíte? Pak nezapomeňte, že důležitou součástí všech upravovaných strojů jsou i pneumatiky. Skvělou volbou jsou například pneu Dunlop K81 TT100, po kterých v minulosti sáhla i francouzská dílna BAAK při přestavbě modelu Royal Enfield Interceptor 650. Ať už preferujete tu či onu značku, vsaďte na nové, kvalitní gumy, které vás a vaši mašinu podrží na suchu i na mokru.

 

Vyberte si z kvalitních moto pneu

 

Zdroj fotografie: Eranjan, Unsplash

Nahoru