Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Získejte k sadě Michelin od AZ pneu natankování zdarma

Prvotřídní pneumatiky Michelin teď můžete u AZ pneu pořídit výhodně i s dárkem pro vaši nádrž. Máme pro vás totiž speciální akci této značky. Stačí pořídit sadu zimních nebo celoročních pneumatik Michelin včetně jejich montáže a získáváte kartu pro natankování jako dárek. Kdo by odolal? Podrobnosti najdete v našem článku.

K sadě Michelin tankování zdarma

K sadě zimních nebo celoročních pneu Michelin teď dostanete jako dárek i tankování zdarma. Stačí je zakoupit i s montáží v opavském pneuservisu AZ pneu a registrovat se.

Jak obout Micheliny a přitom si naplnit nádrž zdarma

Máme pro vás návod na to, abyste měli na zimu obuto kvalitními gumami Michelin a získali k tomu cenný dárek do nádrže. Zakupte v AZ pneu  sadu 4 zimních nebo celoročních pneu Michelin včetně jejich montáže v našem opavském pneuservisu v období 1.10. – 31.12. Vybírejte pneu s rozměrem od 16” výše (pro osobní vozy a SUV) nebo od 15” výše (pro dodávková vozidla).

Potom už jen stačí zaregistrovat se do 15. 1. 2022 na stránkách promo.michelin.cz a uvést přitom prodejní místo, kde jste pneumatiky zakoupili. Nezapomeňte přitom přiložit doklad o nákupu pneu uskutečněném společně s jejich montáží.

Co vás za odměnu čeká a nemine? Předplacená karta pro tankování, kterou je možné využít na čerpacích stanicích s platebním terminálem přijímajícím platby kartami MasterCard. Podle rozměru zakoupených pneumatik Michelin na ní budete mít nabito 600 až 1200 Kč. Přesná pravidla této akce najdete v článku Speciální akce Michelin.

Pneu Michelin triumfují v testech

Michelin patří dlouhodobě k nejlepším značkám pneumatik a pravidelně obsazuje přední příčky v testech pneu. Například plášť Michelin Alpin 6 skončil na 3. místě v testu německého autoklubu ADAC a celoroční pneumatiky Michelin CrossClimate 2 obsadily krásné 2. místo v testu Autobild

Zaujala vás tato speciální akce Michelinu u AZ pneu? Pak si můžete začít rovnou vybírat z pneu Michelin, mezi nimiž najdete i řadu vítězů testů. Pláště této značky za to určitě stojí.

 

Vybrat ze zimních pneu Michelin

Nahoru