Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Získejte odměnu 600 nebo 1200 Kč k sadě pneu Michelin od AZ pneu

Se společností Michelin jsme pro vás připravili opět akci, se kterou získáte slevu na prémiové pneumatiky. Je to jednoduché, stačí si pořídit sadu 4 nových zimních nebo celoročních pneumatik Michelin a zaregistrovat se do soutěže pomocí dokladu.

Cashback za nákup pneu Michelin

Nakupte u nás pneumatiky Michelin a získejte 600 nebo 1200 Kč zpět.
* Akce platí na nákup pneu Michelin s montáží.

Finanční odměnu za nákup získáte v pár krocích

Začněte zimní sezónu s nákupem legendárních pneu Michelin s odměnou. Vyrazte za námi do kamenných prodejen AZ pneu, pořiďte v období od  1. 10. do 31. 12. 2023 sadu 4 nových zimních nebo celoročních pneumatik Michelin s průměrem:

  • 16” až 17” pro osobní vozy a SUV,
  • 18” nebo větším pro osobní vozy a SUV
  • nebo 15” až 17” pro lehká nákladní vozidla a užitková vozidla

a objednejte si přezutí pneumatik v našem pneuservisu.

Poté svůj nákup do 15. 1. 2024 zaregistrujte na stránkách promo.michelin.cz, kde uvedete AZ pneu jako vašeho prodejce pneumatik a přiložíte doklad o jejich nákupu. A odměna je vaše! Zaregistrovat můžete maximálně 4 sady pneumatik.

Výše odměny závisí na rozměru pneumatik, které u nás pořídíte:

  • 600 Kč zpět získáte při nákupu pneu s průměrem 15” až 17” (užitková vozidla, zimní nebo celoroční pneumatiky řady Agilis),
  • 600 Kč zpět získáte za rozměry 16”až 17” (osobní vozidla a SUV),
  • a 1200 Kč získáte za nákupu pneu s průměrem 18” a více (osobní vozidla a SUV).

Finanční odměnu získáte formou dárkové karty do sítě prodejen ALZA, DECATHLON nebo IKEA. Způsob si stačí vybrat během registrace.

Kompletní pravidla této zimní akce si můžete přečíst ZDE

Zimní nebo celoroční pneu Michelin? Vyberte si vítěze testů. >>

Pneumatikářský velmistr Michelin

Značka s maskotem, kterého pozná každý řidič auta či motorky. To je světoznámý francouzský Michelin, zastávající místo jednoho z nejlepších výrobců pneumatik. Což každoročně potvrzuje umístěním na předních příčkách nezávislých testů pneumatik. Důkazem je například model Michelin Alpin 6, který se v testech ADAC a AutoBild od roku 2020 umístil nejhůře na 4. místě.

Neváhejte letos vybrat zimní pneu Michelin. Investujete do kvality a získejte skvělou odměnu. Začněte rovnou s výběrem, ať vám sleva neproklouzne mezi prsty.

 

Vybrat pneu Michelin na zimu

 

Zdroj fotografií: Michelin

Nahoru