Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

MOTOSALON 2019 už podesáté a jako vždy stylově!

Už se nemůžete dočkat, až probudíte mašinu ze zimního spánku a zahájíte motorkářskou sezónu? Čekání si můžete zkrátit na jubilejním desátém ročníku veletrhu MOTOSALON, který se tentokrát koná v Praze-Letňanech, ve výstavním areálu PVA EXPO. Motto čtyřdenní jízdy zní: „Motorka jako člen rodiny“!

Výstava pro fanoušky motocyklů

Zrychlí se vám tep při pohledu na luxusní stroj? Zamiřte na desátý ročník Motosalonu v pražských Letňanech.

 

Pražské výstaviště v Letňanech v termínu 28. 2. – 3. 3. 2019 přivítá nejen spoustu prodejců motocyklů, čtyřkolek, příslušenství a motooblečení, ale hlavně všechny fanoušky a fanynky motorek, kteří se zajímají o novinky a vychytávky nadcházející sezóny. Jako vždy zde bude k vidění to nejlepší, co na tuzemském trhu můžete sehnat, a bohatý doprovodný program. MOTOSALON 2019 se už teď těší zájmu mnoha nových firem a vzhledem k tomu, že se jedná o jubilejní 10. ročník se silnou mediální podporou, očekává se i rekordní návštěvnost.

Gestorem MOTOSALONU 2019 je Svaz dovozců automobilů

Největší oborovou přehlídku ve střední Evropě zaštiťuje motocyklová sekce Svazu dovozců automobilů za podpory Sdružení automobilového průmyslu. Setkat se zde můžete i se známými osobnostmi. Patrony MOTOSALONU jsou „Vagabundi“ Pavel Liška a Jan Revai společně se závodníkem, kaskadérem a rebelem Pepou Sršněm. Návštěvníci se mohou těšit na to, jakým originálním způsobem uchopí celebrity motto veletrhu „Motorka jako člen rodiny“.

Co očekávat od veletrhu MOTOSALON 2019?

Jako každý rok představí významné značky dostupné na českém trhu své nejžhavější novinky nejen z oblasti výroby motocyklů, skútrů, čtyřkolek, přípojných vozidel k motocyklům či moto pneumatik, ale také odprezentují vychytávky mezi moto doplňky, novou výbavu, výstroj a komunikační techniku pro motorkáře. Nebudou chybět ani zástupci služeb pro motocyklisty a samozřejmě krásné ženy. Tradičně se také můžete zúčastnit přednášek, prezentací a dalších doprovodných akcí, které provází každý MOTOSALON.

Po skončení veletrhu MOTOSALON 2019 už se těšte na brzké zahájení motorkářské sezóny. Jak na to, vám napoví článek Určitě jste připraveni na sezónu. Ale co vaše motorka? A pamatujte na to, že jízdní vlastnosti vašeho stroje stoupají především s kvalitním obutím!

Zdroj fotografií: Depositphotos.com

Nahoru