Potřebujete poradit?
Telefon +420 603 253 535

Získejte originální ponožky k moto pneu Continental

Moto sezóna začíná vystrkovat růžky. Nezasloužila by si vaše mašina nové obutí? Využijte naší nabídky a získejte za nákup vybraných pneumatik dárek! Podívejte se, k jakým sadám plášťů od nás dostanete značkové ponožky.

Originální ponožky Continental jako dárek

K vybraným sadám moto pneumatik Continental rozdáváme stylové ponožky.

Značkové ponožky Continental za obutí TKC 70, TKC 70 Rocks nebo TKC 80 Twinduro

Pořiďte si sadu víceúčelových pneumatik Continental TKC 70, TKC 70 Rocks nebo TKC 80 Twinduro, se kterými zdoláte i off-roadové úseky, a my vám k nim přibalíme značkové ponožky v barvách Continental. Určitě se vejdou do motorkářských bot, ale hodit se vám budou i na běžné nošení. Akce platí do vyprodání zásob, tak tuto nabídku nepropásněte.

Ponožky k moto pneu Continental

Originální ponožky využijete na moto výlety i běžné denní nošení.

Continental TKC 70

Pneumatika s radiální a diagonální konstrukcí TKC 70 vás nezklame ani ve středně těžkém terénu. Je ručně vyrobená v Německu a navržená pro použití do rychlosti až 240 km/h. Můžete se vždy spolehnout na skvělý výkon, ať už pojedete po asfaltu nebo vyrazíte na polní cestu. Díky technologii MultiGrip s dvojí tvrdostí směsi dosahuje vyššího kilometrového výkonu i lepší přilnavosti.

Moto pneumatiky Continental TKC 70

TKC 70 má vyvážený výkon a nabízí „robustní“ možnosti v terénu.

Continental TKC 70 Rocks

TKC 70 Rocks vás budou lákat k dobrodružství v terénu, ale i na silnici. S tímto dezénem si užijete vylepšenou trakci při offroadových vyjížďkách a skvělého výkonu na asfaltu. Poprvé v historii můžete dokonce se zadním pláštěm TKC 70 Rocks kombinovat klasickou přední TKC 70 nebo TKC 80 Twinduro. Zdokonalené rozmístění zubů přispívá k nižší hlučnosti pneumatik a technologie RainGrip vás nenechá ve štychu ani na mokru.

Pneu Continental TKC 70 Rocks

Užijte si dobrodružnější jízdu v terénu i na silnici s pneu TKC 70 Rocks.

Continental TKC 80 Twinduro

Pneumatiky TKC 80 Twinduro jsou otestované pro použití na dlouhých trasách i v závodech. Mají samočisticí dezén, na měkkém povrchu se pyšní výbornou boční stabilitou, na silnici zase skvělým kilometrovým výkonem a řízením. A nezáleží ani na tom, jakou kubaturu sedláte.

Moto pneu Continental TKC 80 Twinduro

Pneumatiky TKC 80 vám na závodní trati vženou adrenalin do žil, na silnici si s nimi užijete spoustu najetých kilometrů.

Pokud jste si nevybrali, určitě si prohlédněte další modely osvědčených motocyklových pneumatik Continental. I když k nim ponožky nezískáte, zaručeně vám nabídnou špičkový výkon a pocit bezpečí za všech okolností.

 

Prohlédnout nabídku moto pneu Continental

 

Zdroj fotografií: AZ pneu, Continental

Nahoru